FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

H XBA νίκησε με 74-60 την Εθνική Παμπαίδων! (pics)

Σπουδαίο φιλικό αγώνα έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Χαλκίδας η ΧΒΑ υποδεχόμενη την Εθνική Παμπαίδων που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει του τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί στο Τρουά της Γαλλίας (12-14/7).

Η ομάδα του Αστεριάδη επέλεξε την ΧΒΑ για ένα δυνατό φιλικό αγώνα πριν αναχωρήσει για την Αταλάντη όπου θα συνεχίσει την προετοιμασίας της.

Η ΧΒΑ του Βασίλη Μπρατσιάκου, με ένα μείγμα παικτών από τα παιδικό-εφηβικά τμήματα μαζί με ορισμένους άντρες, αλλά και με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Κατσούλας, Καραστάθης, Καρανάσος Βαγγ., Καρανάσος Αλεξ., Ντουζίδης), τα πήγε πολύ καλά επικρατώντας της Εθνικής Παμπαίδων με 74-60!

Η ομάδα της Χαλκίδας με πολύ καλή άμυνα και με 3/3 τρίποντα του Μπρατσιάκου στην αρχή ξέφυγε με 16-4 και 30-10 για να λήξει το ημίχρονο με 36-25 και την ΧΒΑ να επικρατεί τελικά σε ένα φιλικό διάρκειας πέντε 10λεπτων με 74-60. Από την ΧΒΑ απουσιάζει ο Γερ. Κοσμετάτος.

Διαιτητές: Κάλφα-Αρτσίτας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-10, 36-25, 54-40, 64-51, 74-60.

ΧΒΑ (Μπρατσιάκος): Ντουζίδης 4, Σπύρου, Ζεμπίλης, Καραστάθης, Σταθόπουλος 2, Μπρατσιάκος 20 (6), Χατζηστάμου 10, Βογιατζής 7, Τσουμάνης 2, Χοροζίδης 5, Νικολάου, Κατσούλας 13 (8 ριμπ.), Καρανάσος Βαγγ. 5, Καρανάσος Αλεξ 7 (1τρ., 11 ριμπ.).

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (Αστεριάδης):  Μπαζίνας (Απόλλων Π.), Νάσσης-Ντάνιας (ΑΕ Πεντέλης), Κατσογιάννης (Τριπλή Κορώνα), Καλύβας (Τριπλή Κορώνα), Καλάης (Ολυμπιάδα Παπάγου), Οικονομόπουλος (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Μερμίγκης (Κύδων Χανίων), Φιλοξενίδης (ΧΑΝΘ), Πετανίδης (ΠΑΟΚ), Αστεριάδης (ΠΑΟΚ), Τόλα (ΑΕΚ), Παρίσης (Μαντουλίδης), Παγώνης (Άρης), Γεωργίου (Άρης), Ζεϊμπέκης (Άρης), Θεογιάννης (ΔΕΚΑ), Νέστωρας (Άργος Ορεστικό), Γιαννόπουλος (Δούκας).

PHOTO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΗΣ

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou