Α1

Στο τεχνικό τιμ του Προμηθέα Πατρών ο Αλέξης Βελισσαράκος!

Στο προπονητικό τιμ του Προμηθέα Πατρών θα βρίσκεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Χαλκιδέος προπονητής Αλέξης Βελισσαράκος, που συμφώνησε με την ομάδα της Πάτρας και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.

Ο Βελισσαράκος, που ήταν για 4 χρόνια βοηθός στον Κόροιβο, έχει εργαστεί ακόμα στον Ίκαρο τη σεζόν που αγωνίστηκε στη Χαλκίδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Προμηθέα:

H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Βελισσαράκο και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος στην Χαλκίδα, την 18η Ιουνίου 1981, προπονητής έχει σπουδάσει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε τμήματα υποδομής και ομάδες Γ΄ και Β’ Εθνικής, ενώ ήταν, επίσης, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ίκαρου Χαλκίδας τη σεζόν 2013-14 στην Α1. Την αμέσως επόμενη χρονιά εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Κόροιβου Αμαλιάδας, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια, ως συνεργάτης, αρχικά, του Χάρη Μαρκόπουλου (2014-2016), και στην συνέχεια του Ντίνου Καλαμπάκου (2016-2018)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Πατρινών.

Σχετικά άρθρα

Waverpoll.com: Ποιος θα έχει πιο πολλές ασίστ στο τέλος της regular season της Euroleague?

pannikolaou

Άχαστος Περσίδης στο Λάρισα-Λαύριο 66-75!

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποια ομάδα θα τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία;

pannikolaou