B ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία Μάντζαρη το 3X3 στην Κάρυστο! (pics)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, το “3X3 in-Karystos Basketball Tournament” που ήταν και το πλέον επιτυχημένο στην ιστορία της διοργάνωσης!

Στην ένατη χρονιά της προσπάθειάς και με την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του Δήμου Καρύστου (υπό την αιγίδα του οποίου και διοργανώθηκε), του  χορηγού cafe-bar “Nautilos”, του κορυφαίου πρεσβευτή του Καρυστινού μπάσκετ, Δημήτρη Χουχουλή, αλλά και του διοργανωτή, εμπνευστή και “ψυχή” του Τουρνουά, Κώστα Δημητρίου, το “3X3 in-Karystos Basketball Tournament” ξεπέρασε κάθε προσδοκία και άφησε υποσχέσεις για ακόμη… μεγαλύτερα πράγματα!

Αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής του τουρνουά ο παίκτης της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος ήταν ο επίτιμος προσκεκλημένος της διοργάνωσης, αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους Καρυστινούς φίλους του αθλήματος και όχι μόνο τίμησε με την παρουσία του, δίνοντας αέρα… Ευρωλίγκας σε ολόκληρη την Κάρυστο, αλλά έλαβε μέρος και στο αγωνιστικό κομμάτι με την ομάδα του αδερφού του, Αντώνη, ανεβαίνοντας μάλιστα στο πρώτο σκαλί του βάθρου!

Πέραν του Βαγγέλη Μάντζαρη, παραβρέθηκαν στο 9ο “3X3 in-Karystos Basketball Tournament” αρκετοί ακόμη διεθνείς παίκτες, αλλά και ουκ ολίγοι γνωστοί μπασκετμπολίστες από την Basket League και τις Εθνικές κατηγορίες (Αντώνης Μάντζαρης, Γιάννης Αθανασούλας, Νικολίνα Ιωαννίδου, Μάριος Δερμιτζάκης, Τάσος Καλλιανιώτης, Λουκάς Γιαουρτόγλου, Γιάννης Κρητικός, Κώστας Κυριακόπουλος, κ.α.).

Το σημαντικότερο, όμως, ήταν το γεγονός ότι η τοπική κοινωνία “αγκάλιασε” όσο ποτέ άλλοτε την προσπάθειά ενισχύοντας με πολλούς τρόπους τη διοργάνωση, με το κλειστό γυμναστήριο να ζει πρωτόγνωρες στιγμές, με εκατοντάδες φιλάθλων να κατακλύζουν τις εξέδρες του και τις τρεις ημέρες!

Στο αγωνιστικό σκέλος, το θέαμα αποζημίωσε και με το παραπάνω όσους βρέθηκαν στο “Παναγιώτης Μώρος” της Καρύστου, με τους μπασκετμπολίστες της νεοσύστατης κατηγορίας PRO (φετινή καινοτομία) να κλέβουν την παράσταση και να δίνουν… ρεσιτάλ highlight και τον Βαγγέλη Μάντζαρη να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα, συμμετέχοντας στους αγώνες της τελευταίας ημέρας! Ξεχωριστό “χρώμα”, πάντως, έδωσε και η μοναδική γυναίκα παίκτρια που συμμετείχε στο Τουρνουά, η Νικολίνα Ιωαννίδου, η οποία ήταν και η… MVP της ομάδας της (“ΑΤΑΜΑΝΙΚΟΙ”: Βαγγέλης Μάντζαρης, Αντώνης Μάντζαρης, Γιάννης Αθανασούλας, Νικολίνα Ιωαννίδου, Κώστας Κυριακόπουλος), που πανηγύρισε και την πρωτιά στους Άνδρες (18+)!

Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν οι “HERMAN & THE STUDENTS” (η ομάδα του γνωστού παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Χέρμαν Μπούχερτ), ενώ τρίτοι τερμάτισαν οι “BOBA JUNIORS” (Μάριος Δερμιτζάκης, Γιάννης Κρητικός, Χρήστος Αναγνωστόπουλος).

Στην κατηγορία Γυμνάσιο-Λύκειο θριάμβευσαν οι “ASCHENDED”, επικρατώντας στον τελικό κόντρα στους “MELTEMI”, με τους “SICK CUNTS” να έρχονται τρίτοι, ενώ τις, εντυπώσεις έκλεψαν οι λιλιπούτειοι αθλητές του Τουρνουά της κατηγορίας Δημοτικό, καθώς με τις επιδόσεις τους έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει! Στον συγκλονιστικό τελικό, τα “STYRA” ήταν εκείνα που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κι ακολούθησαν οι “DEADLY WARRIORS” (2οι) και οι “THE VISITORS” (3οι).

Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Γιάννης Καρύκας.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou