FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Σπουδαία προσθήκη για την ΧΒΑ! Απέκτησε τον Ανδρέα Πελεκούδα!

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκανε η ομάδα της ΧΒΑ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον θηριώδη σέντερ Ανδρέα Πελεκούδα ο οποίος έχει παραστάσεις και από την Α1 κατηγορία!

Ο Πελεκούδας είναι από την Πάτρα, έχει ύψος 2,08μ. και αγωνίζεται ως σέντερ. Γεννημένος στις 27 Ιουλίου 1987 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Έσπερο Πατρών το 2007 όπου έπαιξε εκεί ως το 2012.

Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Πατρών στην Α1, αγωνιζόμενος ως το 2016. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στον Έσπερο Πατρών για μία χρονιά και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στον Γλαύκο, βοηθώντας την ομάδα του να ανέβει στη Β’ Εθνική.

Με αυτή τη μεταγραφική προσθήκη, η ομάδα του Μπρατσιάκου, δείχνει πως θα έχει ξεκάθαρα πρωταγωνιστικές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΧΒΑ:

‘Η ΧΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Ανδρέα Πελεκούδα. Ο Πατρινός παίκτης θα ενισχύσει την ομάδα μας στη θέση 5. Ο Ανδρέας Πελεκούδας γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου του 1987, έχει ύψος 2,08μ. και αγωνίζεται στη θέση του center. Η επαγγελματική του καριέρα ως μπασκετμπολίστας ξεκίνησε το 2007 από τον Έσπερο Πατρών όπου εκεί έπαιξε ως το 2012. Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, το έκανε την επόμενη χρονιά όπου πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Πάτρας και την Basket League όπου εκεί έμεινε ως το 2016. Την αμέσως επόμενη χρονιά γύρισε για ένα χρόνο στον Έσπερο Πάτρας και τη χρονιά που πέρασε έπαιξε στον Γλαύκο όπου βοήθησε τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική. ‘

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou