ΠΑΙΔΩΝ

Ο Μάνος Καλαβάτσης από την Ακ. Ιστιαίας στην ΑΕΚ!

Ένας ακόμα παίκτης από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα φοράει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο τη φανέλα της φιλόδοξης παιδικής ομάδας της ΑΕΚ, με τον Μάνο Καλαβάτση από την Ακαδημία Ιστιαίας να είναι με τη σειρά του μέλος των ‘κιτρινόμαυρων’!

Θυμίζουμε, πως εκτός του Καλαβάτση (με το Νο 14 στη φωτογραφία) στην ΑΕΚ φέτος έχουν μεταγραφεί ακόμα οι Διαμάντης (Μάκαρος), Καραμίντζος (Μαλεσίνα).

Με ανακοίνωσή της η Ακαδημία Ιστιαίας αναφέρει για την απόκτηση του Καλαβάτση από την ΑΕΚ:

Δε μπορούμε παρά να νιώθουμε περήφανοι και χαρούμενοι! Ένα δικό μας παιδί, ο Μάνος Καλαβάτσης, ανήκει, πλέον, στην οικογένεια της ΑΕΚ! Θα αποτελεί πάντα κομμάτι της ομάδας μας και του ευχόμαστε από καρδιάς ότι καλύτερο στο μπασκετικό του ταξίδι!

Ο 14χρονος Μάνος, “άνοιξε τα φτέρα του” στην ομάδα της Ακαδημίας Ιστιαίας, και κατάφερε την περσινή σεζόν να επιλεχθεί εκπροσωπώντας την μεικτή Παίδων της ΕΣΚΑΣΕ.
Από την θέση “5” κατάφερε να ξεχωρίσει και να “τραβήξει” τα βλέμματα των τμημάτων υποδομής των “κιτρινόμαυρων” και πλέον με τον αριθμό “14” στη φανέλα, ανοίγονται νέοι ορίζοντες στη μπασκετική του ζωή!

Είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών του Μάνου, της ομάδας και των ανθρώπων μας που από την πρώτη στιγμή κύριο μέλημα είναι τα τμήματα υποδομής και η εξέλιξη των παιδιών που τα απαρτίζουν! Μιας προσπάθειας που ξεκίνησε και συνεχίζεται με γνώμονα την αγάπη για το μπάσκετ! Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι πόρτες του Κλειστού Γυμναστηρίου Ιστιαίας, είναι ανοιχτές για τις εγγραφές στα παιδικά μας τμήματα μέχρι και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου!’.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΙΔΩΝ: Δύο εξ αναβολής αγώνες της α’ φάσης στις 21-22/2

pannikolaou

Κλήρωση παίδων: Β’ φάση α’ & β’ όμιλος

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Λιβαδειάς-Εθνικός Λιβαδειάς 71-57

pannikolaou