Α ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ

Χωρίς ρεύμα το κλειστό της Άμφισσας αναβάλλονται οι αγώνες του Σαββατοκύριακου!

Απρόοπτη και δυσάρεστη συνάμα εξέλιξη στο κλειστό της Άμφισσας, καθώς διαπιστώθηκε κλοπή ηλεκτρολογικού υλικού κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή ηλεκτροδότησης, με τη βλάβη να είναι σημαντική και να απαιτεί μέρες για τη διόρθωσή της.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή επίσημων και φιλικών αγώνων του Σαββατοκύριακου, όπως το ματς του εφηβικού Μάκαρου-Απόλλωνα Λιβαδειάς, του φιλικού κατηγορίας Ανδρών Μάκαρου-Απόλλωνα Λιβαδειάς και φυσικά των προπονήσεων όλων των τμημάτων όλων των ομάδων.

Με ανακοίνωσή του ο Μάκαρος ανέφερε χαρακτηριστικά:

‘Ενημερώνουμε τους αθλητές και αθλήτριες μας, τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου μας ότι χθες και σήμερα σημειώθηκαν 2 κρούσματα κλοπής ηλεκτρολογικού υλικού απο το κλειστό γυμναστήριο ¨Χριστολιάς Καμπεράκης” με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση του.
Όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Δήμου Δελφών η βλάβη δεν είναι δυνατόν να διορθωθεί πριν το απόγευμα του Σαββάτου και για το λόγο αυτό ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητες του Σαββάτου (προπονήσεις, πρωτάθλημα εφήβων και φιλικές αναμετρήσεις).’

Σχετικά άρθρα

Covid-19: Στο ”βαθύ κόκκινο” και η Φωκίδα!

pannikolaou

Ανατροπή και επανέναρξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό!

pannikolaou

Αθλητές από 5 διαφορετικά αθλήματα: ”Δώστε λύση εδώ και τώρα στον αθλητισμό”

pannikolaou