FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση Μάκαρου για προπονητές και μεταγραφές!

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Μάκαρου Άμφισσας επισημοποιεί το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Παπούλια, την έναρξη της συνεργασίας της και στο αντρικό με τον Γίδα Αγαπητό και την επιστροφή παικτών στην ομάδα.

Παίκτες του Μάκαρου από τη νέα σεζόν θα είναι οι Κυριακίδης Σέργιος, Μαμαρέλης Ανδρέας και Μαργώνης Γιάννης, αθλητές οι οποίοι έχουν αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στον Μάκαρο και επιστρέφουν προκειμένου να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα της Άμφισσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

‘Το Διοικητικό Συμβούλιο του “ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ”, κατόπιν της μη ανανέωσης της συνεργασίας με το Νίκο Παπούλια και κατόπιν της άρνησής του να αναλάβει καθήκοντα προπονητή στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, έλαβε την απόφαση να προβεί σε μεταβολές στον τρόπο λειτουργίας και στη φιλοσοφία της ομάδας. 
Σχεδιάζοντας το μέλλον και στοχεύοντας στην υλοποίηση ενός 3ετούς πλάνου το οποίο αποβλέπει στη συμμετοχή στην ανδρική ομάδα μας ολοένα και περισσοτέρων παιδιών από τη περιοχή μας αλλά και συνέχιση του εξαιρετικού έργου που πραγματοποιείται εδώ και μερικά χρόνια στις ακαδημίες μας ανακοινώνει:

1. Tην ανάληψη της θέσης του προπονητή του Ανδρικού τμήματος από τον μέχρι πρότινος προπονητή των ακαδημιών μας κο Γίδα Αγαπητό, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της δουλειάς του και την πορεία των τμημάτων που ήταν υπό την καθοδήγησή του μέχρι τώρα. 
Ο κος Γίδας θα προπονεί και τα τμήματα Εφηβικό, Παιδικό και Υποδομών.

2. Στα τμήματα Παμπαίδων, Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων προπονητής θα είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κος Φαρόπουλος Στέργιος, σταθερή αξία του συλλόγου μας ο οποίος τα τελευταία χρόνια προπονεί τα γυναικεία τμήματα του Μάκαρου με μεγάλη επιτυχία κατακτώντας μάλιστα 2 συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα Παγκορασίδων.

Τονίζουμε ότι και οι 2 προπονητές μας είναι πιστοποιημένοι προπονητές Καλαθοσφαίρισης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Επιπλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας για την επιστροφή μετά από 2 χρόνια των Κυριακίδη Σέργιου και Μαμαρέλη Ανδρέα, αθλητών με εμπειρία στη κατηγορία οι οποίοι ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του συλλόγου μας. 
Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή στην ομάδα μας του γηγενή αθλητή Μαργώνη Γιάννη.

Την προσπάθεια μας θα ενισχύσουν σημαντικά και φέτος οι Νασάκης Θύμιος και Φωτητζόγλου Δημήτρης οι οποίοι έχουν αποδείξει και τη περσινή χρονιά ότι με την εμπειρία τους και τις δυνατότητες τους μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το σύλλογο μας και να εμπνεύσουν τους νέους αθλητές οι οποίοι θα στελεχώσουν φέτος το Ανδρικό μας τμήμα. 
Στα πλαίσια του τριετούς σχεδιασμού που προαναφέραμε το Ανδρικό τμήμα θα στελεχωθεί ξεκινώντας ήδη από τη φετινή χρονιά με αρκετούς αθλητές από το Εφηβικό και Παιδικό τμήμα του συλλόγου μας. 
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση για ένα ακόμα χρόνο της συνεργασίας μας με τον αθλητή-πραγματική σημαία του Συλλόγου μας και του τοπικού μπάσκετ, του αρχηγού μας Οικονόμου Θανάση παίκτη της ομάδας μας επί 28 συναπτά έτη αλλά και του αξιόλογου γηγενή παίκτη Βίλλια Ηλία.

Καλούμε σύσσωμο τον φίλαθλο κόσμο μας να στηρίξει τη μεγάλη αυτή προσπάθεια αλλαγής του τρόπου λειτουργίας του συλλόγου ενισχύοντας με την παρουσία του την ομάδα μας η οποία αποτελείται κατά συντριπτική πλειοψηφία από δικά μας παιδιά με την ενίσχυση και από δύο ιδιαίτερα αξιόλογους παίκτες εκτός Άμφισσας, στηρίζοντας έμπρακτα το μακροπρόθεσμο πλάνο που έχουμε την πεποίθηση ότι μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει με την επίτευξη του στο Σύλλογο μας και εν γένει στο μπάσκετ της περιοχής μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Το Δ.Σ. του ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ’

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou