Over play

STEREABASKET AWARDS 2018: Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η χθεσινή βραδιά ήταν από εκείνες που θα μείνουν έντονα χαραγμένες στη μνήμη κάθε φίλου του μπάσκετ της Περιφέρειας! Από εκείνες τις βραδιές που σπανίζουν, με τόσες μεγάλες προσωπικότητες ολόκληρου του Ελληνικού αθλητισμού, και όχι μόνο του μπάσκετ, μαζεμένες σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, σε μια εκδήλωση που σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλα τα μπασκετικά στέκια της Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο!

Πέρυσι, τέτοια εποχή και για την ακρίβεια τέτοια μέρα, τελείωνα ένα ευχαριστήριο για την πρώτη εκδήλωση που κάναμε με καλεσμένους τους Φώτση και Παπαδόπουλο, ευχόμενος τότε τα επόμενα βραβεία να έχουν την ίδια και γιατί όχι, ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!

Όπερ και εγένετο! Αυτό που έγινε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας ξεφεύγει από τα στενά όρια μιας απλής διοργάνωσης, δείχνοντας πως το μπάσκετ της Περιφέρειας αξίζει πολλά περισσότερα.

Θέλω λοιπόν, μέσα από αυτές τις γραμμές, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Πρώτα απ’ όλα βέβαια, να ευχαριστήσω τους εκλεκτούς καλεσμένους που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας, φωτίζοντας με τη λάμψη τους τη χθεσινή εκδήλωση των Stereabasket Awards. Να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον Γιάννη Ιωαννίδη, τον Βασίλη Σκουντή, που μας έκαναν την τεράστια τιμή να είναι μαζί μας.

Ασφαλώς, τον Δημήτρη και τον Παναγιώτη, τα δύο παιδιά από την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, τον Μάνθο Σοφογιάννη, την Κύμη, τον πρόεδρο Μελετίου, τους χρυσούς εφήβους της ΑΓΕΧ του 2000 και όλους τους βραβευθέντες από τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ και όχι μόνο.

Να ευχαριστήσω όλους εσάς που γεμίσατε ασφυκτικά το Συνεδριακό κέντρο! Μιλώντας με ανθρώπους της Περιφέρειας, μου έλεγαν πως κάτι αντίστοιχο δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν! Περισσότεροι από 500 φίλοι του μπάσκετ, γέμισαν το αμφιθέατρο, τα σκαλοπάτια, τους διαδρόμους, κάποιοι δεν μπόρεσαν να μπουν καν μέσα στην αίθουσα! Ευχαριστώ ιδιαίτερα δε, όσους έκαναν το ταξίδι στη Χαλκίδα για να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ο Γιαπλές από το Καρπενήσι, ο Γάτσος από την Ιστιαία, ο Φώτου από την Αιδηψό, ο Χουλιαράς από τα Στύρα, ο Δαδίτσιος από τη Μαλεσίνα, ο Παπούλιας από την Άμφισσα και πολλοί-πολλοί ακόμα!

Να ευχαριστήσω ασφαλώς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που και φέτος ήταν αρωγός της προσπάθειας μας. Η παρουσία του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη ήταν άκρως τιμητική, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός μαζί μας από την πρώτη στιγμή, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς που το ευχαριστώ ειδικά για εκείνον είναι λίγο, που ένιωσε και έτσι ήταν, πως αποτελούσε βασικό κομμάτι αυτής της εκδήλωσης! Να ευχαριστήσω επίσης τον τεχνικό της Περιφέρειας  Θανάση Παπαδόπουλο που ήταν πάντα μαζί μας όλες αυτές τις μέρες.

Να ευχαριστήσω για την παρουσία τους όλους τους επισήμους, το Δήμαρχο Χρ. Παγώνη, τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης Ι. Γαϊτανάρο, τον Στ. Μακαρίου, τους Μιχάλη Θαλάσση και Γιώργο Κατσίνα που αποτέλεσαν αναπόσπαστο μέλος και της φετινής προσπάθειας, όπως και όλους τους υπόλοιπους υποστηρικτές της εκδήλωσης που χωρίς τη δική τους παρουσία και πάλι δίπλα μας τίποτα δεν θα ήταν εφικτό!

Ασφαλώς, τους δικούς μας ανθρώπους. Τους Τάσο Μπαλτά, Δημήτρη Νικολάου, Προκόπη Αλέξη, Παν.Βαρσαμά, Παν.Βασιλείου, τους Γ.Δαλιάνη, Ηλία Θαλάσση, Άγγ. Αγαπητό για τις φωτογραφίες τους, τους δημοσιογράφους από τα Μ.Μ.Ε. που κάλυψαν την εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τα κορίτσια του Απόλλωνα Χαλκίδας που βοήθησαν σημαντικά στην εκδήλωση, την εταιρεία Bfresh που μας δρόσισε με τους υπέροχους χυμούς της πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τέλος, να ευχαριστήσω τους δύο παρουσιαστές και πάνω απ’ όλα καλούς φίλους και εξαιρετικούς συνεργάτες που ανέβασαν το επίπεδο της σπουδαίας βραδιάς.

Το Χαλκιδέο δημοσιογράφο Σπύρο Βασιλείου, που ήταν και φέτος μαζί μας, κάνοντας τη δική του υπέρβαση για να βρεθεί αυτές τις μέρες στη Χαλκίδα προετοιμάζοντας την εκδήλωση και τη Βένια Σαμπάνη, ραδιοφωνικό παραγωγό στον Hit FM Χαλκίδας που συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο επί σκηνής!

Να είστε όλοι καλά, πάντα με υγεία και να έχουμε μια όμορφη μπασκετική χρονιά!

Θα κλείσω, με την ίδια ευχή που έκανα και πέρυσι, στο τέλος των πρώτων βραβείων. Εύχομαι τα επόμενα Stereabasket Awards να έχουν του χρόνου τέτοιο καιρό την ίδια και γιατί όχι, ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!

Παναγιώτης Νικολάου

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou