Α1

Αλ. Αγγελάκος: ‘Να εφαρμόσουμε με την Κύμη αυτά που μάθαμε’

Διαβάστε το blog του σμολ φόργουορντ του Κολοσσού Αλέξανδρου Αγγελάκου, στην επίσημη σελίδα της Basket League, στο οποίο αναφέρεται στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας του με την Κύμη, στη Ρόδο.

‘Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ερχόμαστε από ένα παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό, όπου δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αν και για τρία δεκάλεπτα ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε εφαρμόσει το πλάνο μας, στο τέταρτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και έτσι ηττηθήκαμε. Είχαμε πει να περιορίσουμε τα σουτ του Χολαργού και αυτό το κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, αλλά στο τέλος δυστυχώς ξέφυγε η διαφορά και έτσι δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά.

Όπως έχω πει και άλλες φορές ή κερδίζεις ή μαθαίνεις και εμείς θέλουμε να εφαρμόσουμε αυτά που μάθαμε κόντρα στην Κύμη. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να καλωσορίσω και το νέο μέλος της ομάδας μας, τον Στέρλινγκ Γκιμπς, ο οποίος ελπίζω να μας βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια.

Η Κύμη είναι μία ομάδα που έχει καλούς και ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν με ευκολία από το “1” μέχρι το “4”. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και το έχει δείξει αυτό στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής, ενώ είναι μία ομάδα που παίζει με αρχές. Εμείς, πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο που έχουμε, ώστε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, που το τόσο πολύ θέλουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε με τη βοήθεια του κόσμου να τα καταφέρουμε.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ’

Σχετικά άρθρα

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou

Ο Νίκος Περσίδης στον Άρη Θεσσαλονίκης!

pannikolaou

Trace ‘n Chase με τους Βασίλη Σκουντή και Βαγγέλη Αγγέλου! (video)

pannikolaou