Α1

Γ. Καστρίτης: ‘Να βγάλουμε με Πανιώνιο τον καλύτερο μας εαυτό’

Ο προπονητής της Κύμης Γιάννης Καστρίτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Εύβοιας, για την σημερινή πρεμιέρα με Πανιώνιο.

‘Οδεύουμε αισίως προς το τέλος της προετοιμασίας μας και προς την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν κρύβουμε ότι για εμάς η περίοδος της προετοιμασίας ήταν δύσκολη, καθώς δυστυχώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετούς τραυματισμούς και ατυχίες. Παρ’ όλα αυτά, μπορώ να πω ότι οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο βαθμό, δίνοντας καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο, δουλεύοντας σκληρά και τηρώντας κατά γράμμα το πρόγραμμα που τους είχαμε δώσει.

Τώρα έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς θα βρούμε απέναντι μας τον Πανιώνιο, εκτός έδρας. Το δεδομένο είναι ότι κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Εμείς οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να παρουσιαστούμε στο γήπεδο βγάζοντας τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας.

Εύχομαι από καρδιάς καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, υγεία στους αθλητές και ο κόσμος να απολαύσει ένα ενδιαφέρον και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.’

Σχετικά άρθρα

Μπορούν να κάνουν την επανεκκίνηση οι Β’, Γ’ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα; Waverpoll

pannikolaou

Ο Ουάσινγκτον της Κύμης επέστρεψε στα Ελληνικά παρκέ!

pannikolaou

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό Κύπελλο Ελλάδας; Waverpoll.com

pannikolaou