Α1

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Γ.Σ. Κύμης

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου και με την ευκαιρία του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, που θα είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας της Εύβοιας για την φετινή περίοδο, τελέστηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο ιδιοκτήτης Ιωάννης Θεοδώρου με την σύζυγο του Ρούλα, μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες της ομάδας, καθώς και σύσσωμη η εφηβική ομάδα, ενώ εκ μέρους του ΔΟΑΠΠΕΧ παρευρέθηκε ο διευθυντής του οργανισμού Φώτης Γκούνης.

Τον αγιασμό τέλεσαν ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Μάνιας, εφημέριος του Ι. Ναού Αγ. Νεκταρίου, με τον Πάτερ Απόστολο που ήρθε από την Κύμη για αυτόν τον σκοπό. Μετά το πέρας της τελετής ο Πάτερ Απόστολος, ο οποίος είναι ένθερμος φίλαθλος της ομάδας της Κύμης, πήρε τον λόγο και ευχήθηκε στους παίκτες και τους προπονητές καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αλέξανδρος Θεοδώρου ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους, ευχήθηκε με την σειρά του υγεία και επιτυχίες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλαθλους που υποστηρίζουν την ομάδα, αλλά και τους χορηγούς της, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η στήριξη που παρέχουν στον Σύλλογο. Κλείνοντας καλωσόρισε τα παιδιά του εφηβικού στην ‘οικογένεια’ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης και τους ευχήθηκε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Σχετικά άρθρα

Είναι ο Μάριο Χεζόνια η μεταγραφή της χρονιάς στην Euroleague? Waverpoll

pannikolaou

Ο Θανάσης Γιαπλές για τον αγώνα Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός (video)

pannikolaou

Μπορούν να κάνουν την επανεκκίνηση οι Β’, Γ’ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα; Waverpoll

pannikolaou