αρχική Α ΕΣΚΑΣΕ Χρ. Μωραΐτης: ‘Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου’

Χρ. Μωραΐτης: ‘Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου’

183
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο κόουτς της Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης που είδε την ομάδα του παρά τις απουσίες της να κοντράρει τον Αίαντα Αυλίδας, για τον οποίο ο Μωραΐτης προέβλεψε πως φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Ξεκινώντας να δώσω συγχαρητήρια στον Αίαντα Αυλίδας για τη νίκη του. Θεωρώ πως κέρδισε δίκαια διότι ήταν καλύτερος από εμάς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ρισκάρω από τη 2η αγωνιστική να πω πως θα είναι ψηλά στην τελική βαθμολογία.
Είναι μια ομάδα πολύ σκληρή, δουλεμένη και πάει τα παιχνίδια στην ένταση.
Εμείς δουλεύουμε από την πρώτη μας μέρα φέτος με αρκετές ελλείψεις και προσπαθούμε να κερδίσουμε το χρόνο ώστε να ενταχθούν στην ομάδα τα παιδιά που λείπουν και να μεγαλώσουμε το rotation, να ανεβάσουμε την ένταση και την ποιότητα στην προπόνηση .
Σήμερα ήταν εξ αρχής η αποστολή μας πολύ δύσκολη μετά τα προβλήματα που προανέφερα και απέναντι στην συγκεκριμένη ομάδα .
Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο πίσω μέρος του γηπέδου χάσαμε όλες τις μάχες στο 1vs1 και δεχτήκαμε 49 πόντους, αριθμός απαγορευτικός ειδικά για εκτός έδρας ματς .
Στο δεύτερο μέρος αμέσως μαζέψαμε την διαφορά και βάλαμε πίεση στον Αίαντα. Στο 2:24’’ πριν το τέλος με το σκορ 66-64 ήταν το σημείο που έκρινε το ματς. Εκεί δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση και δεχτήκαμε τρίποντο μετά από χαμένο αμυντικό μας ριμπάουντ.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και αισιοδοξώ για το μέλλον αν αναλογιστούμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας χθες ήταν 20 ετών!
Από αύριο ξεκινάμε να προετοιμαστούμε απέναντι σε ένα από τα φαβορί της φετινής χρονιάς τον Τελεθριακο και νομίζω ότι και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα διεκδικήσουμε τη νίκη’.