Over play

Προνομιακή κάρτα MICROCHIP Service!

Η MICROCHIP και ο Τάσος Κολτσιδόπουλος σε συνεργασία με το www.stereabasket.gr κάνουν μία μοναδική προσφορά σε όλους τους αθλητές , προπονητές αλλά και παράγοντες όλων των ομάδων που ανήκουν στην Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.

Τους Προσφέρουν την ΚΑΡΤΑ MICROCHIP Service με την οποία ο καθένας τους έχει την δυνατότητα καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019 να φέρουν στο κατάστημα της MICROCHIP (Κώτσου 30 –Χαλκίδα) ή να αποστείλουν μέσω SPEEDEX χωρίς καμία δική τους χρέωση , αλλά με Δωρεάν παράδοση-παραλαβή , οποιοδήποτε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή , ή LAPTOP ή TABLET για επισκευή χωρίς καμία απολύτως χρέωση δική τους.

Κάνοντας μόνο εγγραφή , στο email info@e-microchip.gr ή στο info@stereabasket.gr ή ακόμη στο facebook και στέλνοντας μόνο τα βασικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο , ιδιότητα (δηλ. αθλητής , προπονητής , παράγοντας κλπ ) , ομάδα , τηλέφωνο και εάν υπάρχει email ή facebook ) θα τους αποσταλεί άμεσα η ηλεκτρονική κάρτα MICROCHIP Service με την οποία θα έχουν την δυνατότητα αυτού του ΔΩΡΕΑΝ SERVICE στην MICROCHIP για όσες φορές επιθυμούν μέχρι και τις 30/06/2019 !!!

Επίσης θα μπορούν να επικοινωνούν με την MICROCHIP και το τεχνικό της τμήμα για να επιλύσουν όσες τεχνικές απορίες έχουν για τους υπολογιστές τους.

Όσοι βρίσκονται εκτός Χαλκίδας , θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν τον Υπολογιστή τους μέσω της SPEEDEX στην MICROCHIP στην ΧΑΛΚΙΔΑ και αντίστοιχα να τον παραλάβουν μόλις επισκευαστεί πάλι με SPEEDEX , χωρίς καμία δική τους οικονομική χρέωση.

Η ΚΑΡΤΑ MICROCHIP Service είναι μια μοναδική προσφορά της MICROCHIP και του www.stereabasket.gr για όλους τους ανθρώπους του ΜΠΑΣΚΕΤ της Περιφέρειας και θα ισχύσει μέχρι τις 30/06/2019.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou