FEATURED Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς Β’ & Γ’ Εθνική το Σαββατοκύριακο – Οι πρώτες εντυπώσεις

Διακοπή αυτό το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κάτι που σημαίνει πως οι ομάδες της Περιφέρειας παίρνουν νωρίς νωρίς για φέτος τις πρώτες ανάσες.

Τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά στις 4 Νοεμβρίου και μέχρι τότε οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν αρκετά πράγματα μετά τις πρώτες τους επίσημες υποχρεώσεις.

Στη Β’ Εθνική ο νεοφώτιστος Έσπερος Λαμίας με ρεκόρ 1-2 έχει κερδίσει στην έδρα του εύκολα τα Φάρσαλα και έχε δεχθεί δύο ήττες από Μαχητές και Αγρίνιο εκτός έδρας. Όπως φαίνεται και φέτος η Β Εθνική θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα που σημαντικό παράγοντα για τις ομάδες θα παίξει η έδρα.

Στη Γ’ Εθνική περιμέναμε ένα καλύτερο ξεκίνημα για τους 4 εκπροσώπους της Περιφέρειας όμως ακόμα είναι νωρίς για διορθώσεις.

Λοκρός Αταλάντης και Ερμής Σχηματαρίου έχουν ρεκόρ 1-1 εκμεταλλευόμενοι τις έδρες τους όπου και πήραν τις πρώτες νίκες, ενώ ΑΕΕΠ Χαλκίδας και Άρης Θήβας είναι στο 0-2.

Οι ‘κιτρινόμαυροι είχαν και δύσκολο πρόγραμμα υποδεχόμενοι τη 2η αγωνιστική τον ΟΦΗ ενώ η ΑΕΕΠ Χαλκίδας γνώρισε τη 2η αγωνιστική ανέλπιστη ήττα από τον Αργοναύτη έχοντας παράλληλα αλλάξει ήδη προπονητή με τον Δεμέναγα να παίρνει τη θέση του Παπαδόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιαπλές οδήγησε με ανατροπή τα Τρίκαλα στον τελικό ανόδου για την Α2!

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou