FEATURED ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Αντ. Σπυρόπουλος: ‘Ηθική δικαίωση για εμάς που τολμήσαμε’

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος, με ανάρτησή στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρεται στην αγωγή που είχαν κάνει 12 διαιτητές Εθνικών κατηγοριών κατά της Ομοσπονδίας μπάσκετ για δεδουλευμένα και στην οποία όπως τονίζει βγήκαν νικητές έχοντας ήδη πάρει τα μισά χρήματα από εκείνα που διεκδικούσαν, με τη δίκη να αναβάλλεται και τις δύο πλευρές να έρχονται σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Αντ. Σπυρόπουλος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των 12 διαιτητών ήταν και ο Γιώργος Τσάλλας.

Παρά τα όποια εμπόδια και τις δυσκολίες ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ συνάδελφοι!!! 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης φοβούμενη την πανηγυρική ήττα που θα υποστεί στις δικαστικές αίθουσες υποχώρησε κάνοντας αποδεκτά ΟΛΑ τα αιτήματά μας! Προκειμένου να αποφύγει το περαιτέρω εξευτελισμό του θεσμού της αναγκάσθηκε, λίγο πριν την δίκη να υποχωρήσει ατάκτως και να αποδεχτεί ΟΛΕΣ τις απαιτήσεις μας! Ήδη βάσει εξωδικαστικής συμφωνίας που έχει γίνει κατέβαλε το ήμισυ των ποσών που ζητούσαμε! 
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ηθική δικαίωση για εμάς που τολμήσαμε πρώτοι ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ να ξεκινήσουμε αυτόν τον άνισο αγώνα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ Η’ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ από τήν ΟΔΚΕ(το ανώτατο συνδικαλιστικό μας όργανο). Επιτέλους δικαιωθήκαμε για την απόφαση που πήραμε να διεκδικήσουμε δικαστικά τις απαιτήσεις μας, για τον χρόνο που δαπανήσαμε προσφέροντας τις υπηρεσίες μας απλήρωτοι μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για τις υπεκφυγές και τις δικαιολογίες που κάθε τόσο ακούγαμε εκ μέρους της ΟΔΚΕ και τής ΕΟΚ και αναγκαζόμασταν να αποδεχόμαστε κοροϊδεύοντας, εν γνώσει μας, και τους ίδιους μας τους εαυτούς, ότι κάποια στιγμή θα φιλοτιμηθούν και θα μας πληρώσουν. 
Με την εξέλιξη αυτή πρέπει ΟΛΟΙ να προβληματιστούμε για τους θεσμούς και τα όργανα που προασπίζουν (δεν) τα δικαιώματά μας, που στην ουσία μένουν άπραγοι παρατηρητές των εξελίξεων χωρίς να μας συνδράμουν έστω κατ΄ ελάχιστο ακόμα και στα πλαίσια της εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς. Καιρός είναι να αλλάξουν ριζικά νοοτροπία και να ξεφύγουν από τα κακά στερεότυπα δεκαετιών. Να διώξουν από «μέσα τους» το «κακό» και το «σάπιο».
Εμείς ΔΕΝ τους φοβηθήκαμε και ανοίξαμε το δρόμο …. Τώρα ήρθε και η σειρά των υπόλοιπων να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο δικαίωσης …. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας…

ΥΓ1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπόλοιπους 11 συναδέλφους από όλη την Ελλάδα πού από την πρώτη στιγμή ήμασταν μια γροθιά και αρνηθήκαμε κάθε ψαλίδισμα μας προτεινόταν.
ΥΓ2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δικηγόρο μας Ματίνα Κωνσταντούλα που χειρίστηκε την υπόθεση μας.
ΥΓ3. Η επιμονή είναι ΔΥΝΑΜΗ..σε συνδυασμό με την υπομονή είναι ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ’.

Σχετικά άρθρα

Final-8 κορασίδων: Απόλλων Χαλκίδας-Παναθηναϊκός (Live Streaming)

pannikolaou

Final-8 παίδων: Ήττα από ανώτερο αντίπαλο! ΔΕΚΑ-Γ.Σ. Ιτέας 73-42

pannikolaou

Με επιτυχία το 2ο τουρνουά 3 on 3 ”Τάσος Μπαλάφας” (pics)

pannikolaou