Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Έσπερος Λαμίας καλεί τον κόσμο του απέναντι στην πρωτοπόρο Ανατόλια!

Ο Έσπερος Λαμίας υποδέχεται την Κυριακή την πρωτοπόρο ομάδα της Ανατόλια Θεσσαλονίκης που είναι και εκ των φαβορί για την άνοδο στην Α2 κατηγορία και η ομάδα του Σοφογιάννη περιμένει τη συμπαράσταση του κόσμου της για να τα καταφέρει και να φτάσει στη νίκη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και με ανακοίνωσή του ο Esperos lamias bc fan club τονίζει μεταξύ άλλων: ‘Δίκαια βρίσκεται η Ανατόλια Θεσσαλονίκης στην κορυφή της βαθμολογίας, συμβαδίζοντας απόλυτα με τον βασικό του στόχο, της ανόδου στην Α2 κατηγορία. Είναι η μια δύσκολη, καλοδουλεμένη ομάδα με πολλούς παίκτες, να έχουν εμπειρίες από Α1-Α2 κατηγορία. Συνεπώς το έργο των παικτών μας, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο θα έχει επί πλέον βαθμό δυσκολίας.

Πρέπει να ομολογήσουμε την διαφορετικότητα των στόχων μας, για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε ως φίλαθλοι, προπονητικό team και αθλητές όσο πιο συγκεντρωμένοι μπορούμε, την τεράστια δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα.
Ο Έσπερος Λαμίας, ως νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, θα προσπαθήσει για την παραμονή. Η φετινή Β’ Εθνική, είναι η πιο ανταγωνιστική των τελευταίων ετών και θα πρέπει να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε . Η παραμονή μας στην κατηγορία, όταν επιτευχθεί, θα ισοδυναμεί με τίτλο. 
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι της Κυριακής , οι αθλητές μας  και το προπονητικό team, παρ’ όλες τις ατυχίες τραυματισμών και των απρόβλεπτων αποχωρήσεων, παρουσιάζονται στις καθημερινές προπονήσεις με διάθεση συνεχούς βελτίωσης. Η γενική εικόνα είναι θετική.
Καλούμε τους φιλάθλους της Λαμίας, να στηρίξουν  την ομάδα μας με την παρουσία τους και το διαρκές ζεστό χειροκρότημα τους, την φετινή  τεράστιας δυσκολίας προσπάθεια, για παραμονή στηΒ’ Εθνική.
Οι επί μέρους μάχες  του μαραθωνίου καθιέρωσης στην Β’ Ενική, συνεχίζονται…’

Σχετικά άρθρα

Έναρξη σήμερα στο 2ο μέρος των Stereabasket Awards! Όλες οι κατηγορίες

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Ήττα στο φινάλε! (ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 92-70)

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Φινάλε στο Βόλο! (Νίκη Βόλου-Έσπερος Λαμίας 5 μ.μ.)

pannikolaou