Α ΕΣΚΑΣΕ

Ο Μάκαρος συγκέντρωσε σημαντικό ποσό για την οικογένεια Τσιονάκα!

Ο Μάκαρος Άμφισσας προχώρησε το προηγούμενο Σάββατο σε μια σπουδαία πρωτοβουλία συγκεντρώνοντας χρήματα για την οικογένεια Τσιονάκα και το 2χρονο κοριτσάκι που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Με ανακοίνωσή της σήμερα η ομάδα της Άμφισσας ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τον φίλαθλο κόσμο της Φωκίδας, την ομάδα ΧΒΑ και τους Κριτές μπάσκετ που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στη πρωτοβουλία συλλογής χρημάτων για την οικογένεια Τσιονάκα.
Ειδικότερα ευχαριστούμε το φίλαθλο κόσμο της Φωκίδας που προσήλθε στο γήπεδο της Άμφισσας στον αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του ΓΣ Ιτέας καθώς και όσους από τους συντελεστές του αγώνα συνέβαλαν σε αυτή τη προσπάθεια (αθλητές, προπονητές, παράγοντες κριτές και διαιτητές).
Στη κινητοποίηση αυτή βρήκαμε σημαντικούς υποστηρικτές όπως την ομάδα της ΧΒΑ (Ακαδημία Μπάσκετ Χαλκίδας) και τον Σ.Κ.Κ.Α.Σ.Ε (Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας) οι οποίοι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο για την οικογένεια Τσιονάκα.
Ευχόμαστε στη μικρή μας φίλη περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους’.

Σχετικά άρθρα

Θανάσης Τσακίρογλου: ”Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στην παραπάνω κατηγορία”

pannikolaou

Σύλλας Αιδηψού: Τα πήρε όλα…και έφυγε!

pannikolaou

ΓΑΣ Βασιλικού: ”Περήφανοι και χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας”

pannikolaou