Α1

Ο ‘στρατιώτης’ Κουτσός σε θέση μάχης!

Ο Ισίδωρος Κουτσός είναι όπως σας έχουμε γράψει από χθες ο νέος προπονητής της Κύμης μετά την παραίτηση του Καστρίτη, με τον μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς να αναβαθμίζεται και να παίρνει για πρώτη φορά τα ηνία μιας ομάδας στην Basketleague, ένας ‘στρατιώτης’ της Κύμης που μεταξύ άλλων και ως μέλος της Εθνικής Ενόπλων τόσο ως παίκτης στο παρελθόν αλλά και ως προπονητής, ξέρει να δίνει τις μάχες του!

Η διοίκηση της ομάδας προτίμησε σε μια λύση εκ των έσω σε μια κρίσιμη καμπή, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε ένα προπονητή που είναι κοντά στην ομάδα από το 2015 γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Κουτσός έχει κερδίσει με το έργο του την εκτίμηση όλων όσων βρίσκονται κοντά στην ομάδα και για εκείνους που γνωρίζουν δεν αποτέλεσε έκπληξη η απόφαση να αναβαθμιστεί σε πρώτο προπονητή.

Ήταν άλλωστε ένα σενάριο που έπαιξε και το περασμένο καλοκαίρι σε περίπτωση που δεν ανανεωνόταν η συνεργασία με τον Καστρίτη.

Ο Κουτσός ήρθε στην Κύμη το 2015 αναλαμβάνοντας βοηθός του Μπρατσιάκου στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Ήταν άμεσος συνεργάτης τόσο του Μπρατσιάκου στην Α2 και στην πρώτη χρονιά στην Basketleague όσο και του Καστρίτη τα τελευταία δύο χρόνια.

Γεννημένος στις 3 Μαρτίου 1979, έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης στις Εθνικές κατηγορίες παίζοντας μεταξύ άλλων στην Α1 με τον Ηρακλή ενώ έχει αγωνιστεί και 20 φορές με το Εθνόσημο ως μέλος των Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων έχοντας 97 πόντους και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων το 1995. Είναι επίσης προπονητής στην Εθνική Ενόπλων, ενώ εκτός της Κύμης η προπονητική του καριέρα είχε αρχικό σταθμό την Αγ. Παρασκευή και τον Ηλυσιακό στην Α2 ως ασίσταντ κόουτς.

 

Σχετικά άρθρα

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou

Ο Νίκος Περσίδης στον Άρη Θεσσαλονίκης!

pannikolaou

Trace ‘n Chase με τους Βασίλη Σκουντή και Βαγγέλη Αγγέλου! (video)

pannikolaou