FEATURED Α1

Πρώτη του Κουτσού στην Κύμη! (pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση του Ισίδωρου Κουτσού ως κόουτς της Κύμης με το παρών να δίνει ο νέος βοηθός προπονητή της ομάδας, Σάββας Συμεωνίδης αλλά και ο πρόεδρος της Κύμης, Αλ. Θεοδώρου.

Αρχικά έγινε η παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ, ενώ στη συνέχεια ο Κουτσός μίλησε στους παίκτες, ζητώντας από αυτούς σκληρή δουλειά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ακόμα, ο Σάββας Συμενωνίδης ευχαρίστησε τον Γ.Σ. Κύμης για την προοπτική που του δίνει και διαβεβαίωσε πως όλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει προκειμένου η Κύμη, να βρει και πάλι το δρόμο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

‘Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης με τον κόουτς Ισίδωρο Κουτσό ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου και τον νέο βοηθό προπονητή της ομάδας κ. Σάββα Συμεωνίδη, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου. Πριν την έναρξη της προπόνησης ο κ. Θεοδώρου ενημέρωσε επισήμως τους παίκτες για το νέο προπονητικό τιμ, τους ανέφερε ότι η διοίκηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον κόουτς Κουτσό που τον αποκάλεσε «στρατιώτη» της ομάδας και επισήμανε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γυρίσει η Κύμη στις επιτυχίες. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κόουτς Κουτσός που ζήτησε από τους παίκτες σκληρή δουλειά και να βλέπουν με απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα όχι μόνο κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση, αλλά και κάθε ξεχωριστή άσκηση της προπόνησης. Με αυτόν τον τρόπο δήλωσε σίγουρος ότι θα υπάρξει άμεση βελτίωση και θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κόουτς Ισίδωρος Κουτσός και ο κόουτς Σάββας Συμεωνίδης έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας:’

Ισίδωρος Κουτσός

“Ευχαριστώ την διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης για την εμπιστοσύνη της να μου αναθέσει την καθοδήγηση της ομάδας σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Νιώθω υψηλό αίσθημα ευθύνης για το έργο που αναλαμβάνω με σκοπό την αντιστροφή των άσχημων αποτελεσμάτων, τα οποία θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας. Αντιμετωπίζω αυτήν την πρόκληση ως ένα μεγάλο κίνητρο για να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τον κόσμο της. Αντικαθιστώ έναν εξαιρετικό προπονητή και φίλο, τον Γιάννη Καστρίτη, στον οποίο εύχομαι τα καλύτερα. Στόχος μας αυτήν την στιγμή είναι να δουλέψουμε πάνω στην ψυχολογία και στο κομμάτι της άμυνας για να έχουμε άμεσα όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό που υποσχόμαστε είναι σκληρή δουλειά και ότι θα καταθέτουμε κάθε φορά τον εαυτό μας στο παρκέ!

Σάββας Συμεωνίδης

Δεν κρύβω ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα προπονητικά και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΚΑΕ και τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου που με εμπιστεύτηκαν. Επιπλέον, οφείλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Ισίδωρο Κουτσό που από την πρώτη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο και μου εκδήλωσε το ενδιαφέρον της ομάδας μου έδειξε με τα λόγια του ότι με πιστεύει και με εμπιστεύεται. Άλλωστε, με τον κόουτς Κουτσό μας συνδέει γνωριμία χρόνων, από όταν εγώ ήμουν προπονητής του Παπάγου και τον είχα παίκτη,και όπως έχουμε διαπιστώσει σε αυτά τα χρόνια έχουμε κοινή μπασκετική φιλοσοφία. Σήμερα, από την πρώτη μας προπόνηση με την Κύμη, αντιλήφθηκα ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Βρισκόμαστε όμως αυτήν την στιγμή σε δύσκολη θέση βαθμολογικά και γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο μήνα αγωνιστικά. Εκτιμώ όμως ότι θα κάνουμε όλοι ότι περνάει από το χέρι μας και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της.

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας (Τελικός κοριτσιών): 4ο ΓΕΛ Χαλκίδας-ΓΕΛ Κανήθου 41-23

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Έχασε τον αγώνα, πήρε την πρόκριση! Απόλλων Χαλκίδας-ΑΕΕΠ Χαλκίδας 57-58

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-27 Φεβρουαρίου)

pannikolaou