Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ. Μωραΐτης: ‘Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά στη συνέχεια του πρωταθλήματος’

Ο κόουτς του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης τόνισε στις δηλώσεις του πως απέναντι τους βρέθηκε μια ομάδα που ουσιαστικά ανήκει στη Γ’ Εθνική, εκθειάζοντας την ΧΒΑ αλλά και τον προπονητή Β. Μπρατσιάκο. Για την ομάδα του σημείωσε, πως η ελλιπέστατη προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς έπαιξε το δικό της ρόλο, ενώ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε πως το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής είναι πιο βατό ευελπιστώντας σε καλύτερη συνέχεια.

‘Ξεκινώντας να πω το αυτονόητο ότι η XBA κέρδισε δίκαια και εύκολα. Αυτό φαίνεται από το τελικό σκορ άλλωστε. Είχαμε λοιπόν να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία τυπικά είναι στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ αλλά ουσιαστικά στην Γ’ Εθνική. Είναι μια ομάδα πολύ καλά στημένη από την αρχή της σεζόν με αρχές στο παιχνίδι της και στην επίθεση και στην άμυνα. Τρέχει το γήπεδο και σουτάρει στο transition πράγματα που υπαγορεύει το σύγχρονο μπάσκετ.

Εμείς λοιπόν για να είχαμε τύχη στο παιχνίδι έπρεπε να είμαστε άριστοι και στα δυο μέρη του γηπέδου και η XBA να κάνει κακό παιχνίδι πράγμα που δεν έγινε γιατί ήρθε στην Ιτέα υποψιασμένη μετά την ήττα στον Πρωτέα. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς ήταν ελλιπέστατη μιας και αντιμετωπίζουμε πολλά και διαφορά προβλήματα που δεν μας αφήνουν να δουλέψουμε όπως πρέπει .

Εκτός του πρώτου τετραλέπτου που ήμασταν ανταγωνιστικοί και επιθετικοί, μετά αντιμετωπίσαμε τεράστια προβλήματα από την πιεστική άμυνα του αντιπάλου αλλά χάσαμε και κάποια σουτ τα οποία σε άλλες περιπτώσεις τα βάζουμε. Γενικά είχαμε κακές αποφάσεις στο παιχνίδι ιδίως στην επίθεση και αυτό το μάρτυρα και η επιθετική μας συγκομιδή. Ίσως και να υπερεκτιμήσαμε τον αντίπαλο και είχαμε αυτή την εικόνα… Αυτή η ήττα δεν μας βγάζει θεωρώ από τον δρόμο μας, όμως οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να δουλέψουμε σκληρά εν όψει της συνέχειας όπου το πρόγραμμα είναι πιο βατό. Τελειώνοντας, να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο φίλο και συνάδελφο Βασίλη Μπρατσιάκο τον οποίο θεωρώ πολυτέλεια για την κατηγορία μας. Επίσης συγχαρητήρια και στους δυο διαιτητές οι οποίοι ήταν άριστοι!’.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-27/2)

pannikolaou

Αναβλήθηκαν εκ νέου οι εξ αναβολής αγώνες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Δύο χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Σοροπάνη…

pannikolaou