Over play

Η μεγάλη μπασκετική προσφορά της προνομιακής κάρτας Microchip service!

Η μεγάλη προσφορά της προνομιακής κάρτας Microchip Service συνεχίζεται για όλο το Νοέμβριο, με τον μπασκετικό κόσμο της Περιφέρειας να έχει τη δυνατότητα για δωρεάν service στους υπολογιστές του κάνοντας απλά μια εγγραφή στο κατάστημα της microchip.

Αναλυτικά:

Η MICROCHIP και ο Τάσος Κολτσιδόπουλος σε συνεργασία με το www.stereabasket.gr κάνουν μία μοναδική προσφορά σε όλους τους αθλητές , προπονητές αλλά και παράγοντες όλων των ομάδων που ανήκουν στην Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.

Τους Προσφέρουν την ΚΑΡΤΑ MICROCHIP Service με την οποία ο καθένας τους έχει την δυνατότητα καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019 να φέρουν στο κατάστημα της MICROCHIP (Κώτσου 30 –Χαλκίδα) ή να αποστείλουν μέσω SPEEDEX χωρίς καμία δική τους χρέωση , αλλά με Δωρεάν παράδοση-παραλαβή , οποιοδήποτε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή , ή LAPTOP ή TABLET για επισκευή χωρίς καμία απολύτως χρέωση δική τους.

Κάνοντας μόνο εγγραφή , στο email info@e-microchip.gr ή στο info@stereabasket.grή ακόμη στο facebook και στέλνοντας μόνο τα βασικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο , ιδιότητα (δηλ. αθλητής , προπονητής , παράγοντας κλπ ) , ομάδα , τηλέφωνο και εάν υπάρχει email ή facebook ) θα τους αποσταλεί άμεσα η ηλεκτρονική κάρτα MICROCHIP Service με την οποία θα έχουν την δυνατότητα αυτού του ΔΩΡΕΑΝ SERVICE στην MICROCHIP για όσες φορές επιθυμούν μέχρι και τις 30/06/2019 !!!

Επίσης θα μπορούν να επικοινωνούν με την MICROCHIP και το τεχνικό της τμήμα για να επιλύσουν όσες τεχνικές απορίες έχουν για τους υπολογιστές τους.

Όσοι βρίσκονται εκτός Χαλκίδας , θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν τον Υπολογιστή τους μέσω της SPEEDEX στην MICROCHIP στην ΧΑΛΚΙΔΑ και αντίστοιχα να τον παραλάβουν μόλις επισκευαστεί πάλι με SPEEDEX , χωρίς καμία δική τους οικονομική χρέωση.

Η ΚΑΡΤΑ MICROCHIP Service είναι μια μοναδική προσφορά της MICROCHIP και του www.stereabasket.gr για όλους τους ανθρώπους του ΜΠΑΣΚΕΤ της Περιφέρειας και θα ισχύσει μέχρι τις 30/06/2019.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou