Α ΕΣΚΑΣΕ

Μάκης Φώτου: ‘Πληρώσαμε τα τραγικά μας ποσοστά στην επίθεση’

Σε αρκετές αιτίες που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα στη Λιβαδειά από τον Απόλλωνα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Τελεθριακού Μάκης Φώτου, που μίλησε για τη μεγάλη αστοχία από την περιφέρεια, τον τραυματισμό του Χοτζαλάρι και του Θ. Ρουμελιώτη, ενώ σημείωσε πως πρέπει να γίνει με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος επαναπροσδιορισμός ρόλων και τρόπου και παιχνιδιού.

Γνωρίζαμε πριν το ματς πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια φορμαρισμένη ομάδα με πολύ καλή ψυχολογία μετά την αλλαγή προπονητή και τις τρεις συνεχόμενες νίκες της.
Δυστυχώς όμως, είχαμε την ατυχία να στερηθούμε την παρουσία του Χοτζαλάρι, ενός παίκτη κομβικού για το παιχνίδι μας, καθώς μας δίνει ενέργεια, ταχύτητα και εύκολους πόντους στο ανοικτό γήπεδο. Μας έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Ανδρίτσος που είναι σημαντικός στο αμυντικό ροτέϊσον. Παρ’ όλα αυτά, μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι και προηγηθήκαμε 4-13 αλλά εκεί το κακό τρίτωσε και ο Θοδωρής Ρουμελιώτης που είχε ξεκινήσει εκπληκτικά σε δημιουργία και εκτέλεση τραυματίστηκε και αυτός βγάζοντας το υπόλοιπο του αγώνα με αυταπάρνηση. 
Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και πιστεύω πως θα είχαμε καλύτερη τύχη αν ήμασταν στοιχειωδώς εύστοχοι στο περιφερειακό σουτ. Είχαμε καλή κυκλοφορία, καλό πάσιγκ-γκέιμ από το λόου ποστ προς τα έξω, αλλά τα ποσοστά μας ήταν τραγικά και το πληρώσαμε. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε, να επαναπροσδιορίσουμε ρόλους και τρόπο παιχνιδιού και να περιμένουμε να δούμε την κατάσταση των τραυματιών. Έχουμε άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μαλεσίνα και ελπίζω η επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε’.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou