Α1

Ο Κουτσός νέος κόουτς της Κύμης!

Ο Ισίδωρος Κουτσός θα είναι ο νέος κόουτς της Κύμης μετά την παραίτηση του Γιάννη Καστρίτη, με τον μέχρι πρότινος βοηθό της ομάδας της Εύβοιας να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή!

Άμεσος συνεργάτης του Κουτσού θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Σάββας Συμεωνίδης που πριν από λίγες μέρες παραιτήθηκε από τον Ιπποκράτη Κω. Με τον Συμεωνίδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα ως βοηθός του Κουτσού.

Ο Ισίδωρος Κουτσός από την πλευρά του παίρνει πλέον τη μεγάλη προπονητική ευκαιρία της καριέρας του με την Κύμη να του εμπιστεύεται το τιμόνι της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, με τον νεαρό κόουτς να χαίρει της εκτίμησης όλης της ομάδας που θα τον στηρίξει έμπρακτα σε αυτό το νέο βήμα.

Η Κύμη εκτός της ανακοίνωσης των Κουτσού-Συμεωνίδη αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση ενός περιφερειακού παίκτη ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην τετράδα αγώνων-φωτιά που ακολουθεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou