FEATURED ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην Ιστιαία το final-4 του κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών!

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για το μπάσκετ της Β. Εύβοιας αποτελεί η ανάληψη του final-4 του κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών από την Ιστιαία, με το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και τη Δήμαρχο Λίνα Ευσταθίου να πρωτοπορεί και πάλι!

Οι αγώνες θα γίνουν τον προσεχή Μάρτιο και η συμφωνία έκλεισε σήμερα μετά τη συνάντηση που είχε η δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου και το μέλος του Δ.Σ. ΝΠΔΔ Δημήτριος Φεργαδιώτης με τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Τσαγκρώνη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Αριστείδη Γολέμη στα γραφεία της ΕΟΚ.


Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ιστιαίας που ανακαινίζεται και θα αποτελέσουν μια ευκαιρία για όλη την αθλητική κοινότητα του Δήμου να γνωρίσει και να χειροκροτήσει τα αστέρια του γυναικείου μπάσκετ που τα τελευταία χρόνια διακρίνονται σε Πανευρωπαϊκό αλλά και Παγκόσμιο επίπεδο.
Θυμίζουμε, πως αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη μπασκετική διοργάνωση που αναλαμβάνει ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων στην Αιδηψό.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou