Α1

Άρης Λυκογιάννης: ‘Μεγάλη εκτός έδρας νίκη’

Ο κόουτς του Χολαργού Άρης Λυκογιάννης έφυγε νικητής από τη Χαλκίδα κερδίζοντας την Κύμη με 57-66 και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην καλή προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι αλλά και στην παρουσία του Τάλτον. Παράλληλα ευχήθηκε στον Ισίδωρο Κουτσό, να είναι ‘σιδεροκέφαλος’.

‘Να ευχηθώ αρχικά στον κόουτς Ισίδωρο Κουτσό, να είναι “σιδεροκέφαλος” και να έχει καλή σταδιοδρομία στην δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει.

Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Κάναμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που όπως γνωρίζετε οι εκτός έδρας νίκες μετράνε “διπλές”. Είχαμε την δυνατότητα δύο εβδομάδες να δουλέψουμε αρκετά καλά, σημαδεύοντας αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε ότι τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που είχαμε με Ρέθυμνο και Κύμη ήταν πολύ σημαντικά για την πορεία της ομάδας, γιατί είχαμε εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα.

Θεωρώ ότι στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές είχαμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας παίξει πέντε εκτός έδρας ματς, μεταξύ άλλων με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Περιστέρι, ενώ στα εντός έδρας παιχνίδια μας υπήρχε ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας. Χάσαμε στο Ρέθυμνο ένα δικό μας παιχνίδι από δικά μας λάθη, ατυχία και αστοχία, οπότε το σημερινό ματς ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.

Δουλέψαμε πολύ καλά αυτές τις δύο εβδομάδες και κάναμε και μια αλλαγή, αν και είναι γνωστό ότι είμαι εναντίον των αλλαγών στην διάρκεια της χρονιάς. Το πρόβλημα όμως που αντιμετώπιζε από την preseason ο Ντόρσεϊ στο πόδι δεν μας άφηνε άλλη επιλογή.

Επιλέξαμε να έρθει ένα παιδί (σ.σ. Τάλτον) που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα ήταν δύσκολη η προσαρμογή του. Είχε ξαναπαίξει μαζί με τον Κώττα, τον Φιτζπάτρικ και τον Καμπερίδη στο Ρέθυμνο, οπότε μπήκε πολύ γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας. Σήμερα μας βοήθησε αρκετά, θα έλεγα ότι ήταν καθοριστικός. Όλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά, ιδίως στο πίσω μέρος του γηπέδου όπου ήμασταν εξαιρετικοί και κρατήσαμε την Κύμη πολύ χαμηλά στο σκορ και νομίζω ότι δικαίως κερδίσαμε.

Καλή συνέχεια στην Κύμη και στο κόουτς Κουτσό’.

Σχετικά άρθρα

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou

Ο Νίκος Περσίδης στον Άρη Θεσσαλονίκης!

pannikolaou

Trace ‘n Chase με τους Βασίλη Σκουντή και Βαγγέλη Αγγέλου! (video)

pannikolaou