Α ΕΣΚΑΣΕ

Αγ. Γίδας: ‘Θέλουμε το σεβασμό που μας αξίζει’

Ο Αγαπητός Γίδας έκανε δηλώσεις στο stereabasket σχετικά με τον αγώνα του Μάκαρου απέναντι στη Μαλεσίνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν ένας αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, επισημαίνοντας τις πολλές βολές των αντιπάλων του και τις λάθος αποφάσεις των διαιτητών κατά την άποψή του, ζητώντας παράλληλα το σεβασμό προς την ομάδα του από όλους. 

‘Έγινε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ένα κακό αμυντικό τρανσισιον στο τελευταίο λεπτό από εμάς με το σκορ ισόπαλο και μια λάθος απόφαση των διαιτητών με πέντε δεύτερα να απομένουν που δε καταλόγισαν καταφανέστατα βήματα στο Μητροπουλο, πιστεύω έκριναν το παιχνίδι. Σαν γενική εικόνα θα έλεγα ότι τα χαμένα αμυντικά ριμπαουντ, η αστοχία μας από τη περιφέρεια και η πολύ κλειστή άμυνα της Μαλεσινας μας στοίχισαν.

Για εμάς ήταν ένας αγώνας με μεγάλη βαθμολογική σημασία που δε μπορέσαμε να κερδίσουμε και έτσι ο χρόνος που τελειώνει μας αφήνει μια πικρή γεύση. Αξίζει να σημειώσω ότι σε παιχνίδι που κρίθηκε στους εξήντα πόντους η Μαλεσίνα σούταρε περίπου 35 βολές με τον Μητρόπουλο να σουτάρει πάνω από τις μισές και με το Μάκαρο στο σύνολο να μη φτάνει καν τον αριθμό του. Ο Νασάκης που από την αρχή του πρωταθλήματος παίζει απέναντι σε δυο και τρεις αντιπάλους σε κάθε φάση, στα τρία τελευταία παιχνίδια, που ήταν κλειστά στο σκορ, έχει σουτάρει τέσσερις, τέσσερις και δυο βολές αντίστοιχα σύνολο δέκα.
Φέτος γίνεται μια προσπάθεια στο αντρικό ώστε να βγουν μπροστά τα νέα παιδιά της πόλης μας, αυτό από μόνο του δε σημαίνει ότι θέσαμε τον εαυτό μας από τον Οκτώβριο του 2018 στην κλήρωση της Β ΕΣΚΑΣΕ για το 2019, θέλουμε να μείνουμε ή να πέσουμε από τη κατηγορία με βάση την απόδοση μας στο γήπεδο και τίποτε άλλο. Η ομάδα μας έχει μια αξιομνημόνευτη παρουσία σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ χωρίς να δημιουργεί προβλήματα σε κανέναν, θέλουμε το σεβασμό που μας αξίζει.
Τέλος για να μη κλείσω με γκρίνια τη χρόνια αλλά με ευχές, θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και αγάπη σε όλο τον κόσμο’.

Σχετικά άρθρα

Πήρε Νασάκη ο ΓΑΣ Βασιλικού!

pannikolaou

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου η Γεν. Συνέλευση της ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Ο Κατσούλας M.V.P. στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou