Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Νέα ανακοίνωση του Μάκαρου!

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Μάκαρος στην οποία απαντάει στη χθεσινή ανακοίνωση του Αίαντα Αυλίδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομάδα της Άμφισσας:

Μόνο έκπληξη και αγανάκτηση προκαλεί η ανακοίνωση του σωματείου του Αίαντα Αυλίδας το οποίο επισημαίνουμε ότι υποληπτόμαστε σε κάθε επίπεδο .

Η ανακοίνωση- καταγγελία στην οποία προβήκαμε ως Σύλλογος δεν αποδίδει καμία κατηγορία στον αθλητή Τσιώλη Γιάννη , όπως άστοχα αναφέρει η ανωτέρω απάντηση του Αίαντα , αντιθέτως αποτυπώνει και περιγράφει όσα έλαβαν χώρα εντός των 4 γραμμών του αγωνιστικού χώρου στην μεταξύ μας αναμέτρηση .

Δυστυχώς με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση γίνεται αποτυχημένη απόπειρα εξίσωσης ευθυνών των δύο παικτών ενώ η υπαιτιότητα για τη συγκεκριμένη κατάσταση που προκλήθηκε βαρύνει αποκλειστικά τον παίκτη της Αυλίδας .

Με απορία άλλωστε διαβάσαμε στην ανακοίνωση για πρόκληση του Λούπουλ Δημητρίου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αδιάψευστος μάρτυρας γι’ αυτό αποτελεί και το βίντεο του αγώνα το οποίο έχουμε τη δυνατότητα να χορηγήσουμε στην ομάδα του Αίαντα Αυλίδας προκειμένου να διαπιστώσουν την άστοχη αυτή τοποθέτηση , η οποία πιθανώς γίνεται στην προσπάθεια εξίσωσης της ευθύνης των δύο παικτών.

Ένα επιπρόσθετο στοιχείο είναι ότι ο συγκεκριμένος αθλητής μας αποτελεί πρότυπο με τη συμπεριφορά του εντός αγωνιστικών χώρων , ένα παιδί το οποίο δεν προκαλεί και αυτό αποδεικνύεται από την πορεία που διαγράφει τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία της A ΕΣΚΑΣΕ.

Επισημαίνουμε μάλιστα το αυτονόητο δηλαδή ότι καταδικάζουμε αντιαθλητικές συμπεριφορές και ενέργειες , που προσβάλλουν όχι μόνο τα ιδεώδη του αθλητισμού αλλά και τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα κάθε αθλητή.

Οποιαδήποτε αντίθετη συμπεριφορά καταδικάζεται και θα καταδικάζεται έμπρακτα από την ομάδα μας με αυτοδίκαιη αποβολή του εκάστοτε παίκτη από τις τάξεις του συλλόγου μας διά παντός’.

Σχετικά άρθρα

Χρόνια μας πολλά! Το Stereabasket έγινε 4 ετών!

pannikolaou

Ο Κώστας Τσαρτσαρής στα Stereabasket Awards 2019!

pannikolaou

Στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας ο Στέλιος Γρηγοράκης!

pannikolaou