Α ΕΣΚΑΣΕ

Βασ. Μπρατσιάκος: ‘Είχαμε ενέργεια σε άμυνα και επίθεση’

Ο κόουτς της ΧΒΑ Βασίλης Μπρατσιάκος τόνισε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα πως για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του κερδίσει εύκολα παίζοντας παράλληλα καλό μπάσκετ, που όπως είπε, είναι προϊόν της σκληρής δουλειάς. Παράλληλα, σημείωσε πως η ομάδα του δεν έχει έπαρση, σεβόμενη τον κάθε αντίπαλο και την ιστορία του ενώ τόνισε πως τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί και το κάθε ματς είναι ένας τελικός. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές για το υψηλό επίπεδο διεύθυνσης του αγώνα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για πέμπτο συνεχόμενο ματς κερδίζουμε εύκολα παίζοντας ταυτόχρονα και καλό μπάσκετ. Όλο το ρόστερ είναι υγιές και παρών στις προπονήσεις, γίνεται σκληρή δουλειά και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι μας. Από την αρχή του ματς ήμασταν γεμάτοι ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, είχαμε έλεγχο στον ρυθμό και αν είχαμε καλύτερο ποσοστό στα ελεύθερα σουτ, η διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, θα ήταν πολύ μεγαλύτερη των 25 πόντων. Στο 2ο ημίχρονο, δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάτι παραπάνω, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, καταφέρνοντας στο τέλος να χαρούμε μια ακόμη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Το πιο σημαντικό, είναι ότι εμείς δεν έχουμε έπαρση ούτε στο παιχνίδι μας ούτε στην σκέψη μας. Προετοιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα και για κάθε αντίπαλο με σεβασμό και απέναντι στην ιστορία του και απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό του. Είμαστε σε καλό δρόμο λοιπόν, ξέρουμε τι κάνουμε και πως να το κάνουμε, έχουμε ακόμη 15 τελικούς και από αύριο σκληρή δουλειά γιατί δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα και το Σάββατο έχουμε ένα ακόμα μεγάλο τελικό. 

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα κυρίους Κοτσιμπό και Ντάνο για το υψηλό επίπεδο διεύθυνσης του σημερινού αγώνα’.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στους φιλικούς αγώνες (25-27/9)

pannikolaou

Με…μπασκετικές ρίζες στο Πανευρωπαϊκό Κανόε-Καγιάκ ο Αντώνης Παντελίδης!

pannikolaou

Οι φιλικοί αγώνες του τριημέρου (25-27/9)

pannikolaou