Α ΕΣΚΑΣΕ

Μιχ. Θάνος: ‘Νικήσαμε άγχος και αντίπαλο’

Ως ένα ματς τεράστιας σημασίας για την ομάδα του χαρακτήρισε το χθεσινό αγώνα απέναντι στον Μάκαρο ο προπονητής της Μαλεσίνας Μιχάλης Θάνος, που τόνισε πως η ομάδα του κατάφερε να νικήσει το άγχος αλλά και τον αντίπαλο και να φτάσει στην επιτυχία μετά από 4 συνεχόμενες ήττες. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές Καραμπιτσάκο και Κάλφα.

‘Θεωρώ ότι έγινε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι ποιοτικά και από τις 2 ομάδες.
Για εμάς ήταν ένας αγώνας μείζονος σημασίας μιας και ερχόμασταν από 4 σερί ήττες και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν καταδικαστικό.

Αυτό ίσως δημιούργησε επιπλέον άγχος στα παιδιά, με αποτέλεσμα να συναντήσουμε αρκετά θέματα τόσο στην άμυνα με τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, αλλά και στην επίθεση όπου ο Μάκαρος δεν μας επέτρεψε να φτάσουμε σε εύκολα καλάθια, αλλά και έχοντας προβληματικές συνεργασίες κυρίως στο 2vs2.

Σημασία παρ’ όλα αυτά έχουν η νίκη και οι δύο βαθμοί που δίνουν ηρεμία, διατηρούν την ομάδα εντός στόχου και βέβαια δίνουν και χρόνο για να βελτιωθεί η εικόνα στα επόμενα παιχνίδια τα οποία είναι εξίσου δύσκολα.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Άμφισσας και να πετύχει τους στόχους της.
Συγχαρητήρια στο δίδυμο διαιτητών (Καραμπιτσάκος-Κάλφα), και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι είναι ουσιαστικά το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι για εμάς με διαιτησίες πραγματικά πάρα πολύ καλές, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λέμε .
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλη την ανθρωπότητα με υγεία και μόνο χαρές’.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (2-3 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (2-3/12)

pannikolaou

Οι αλλαγές σε μέρες και ώρες αγώνων της ΕΣΚΑΣΕ (2-3/12)

pannikolaou