Α ΕΣΚΑΣΕ

Νάσος Σάλιαρης: ‘Ελέγξαμε το ρυθμό, δίκαιη η νίκη μας’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και τον έλεγχο του ρυθμού που όπως είπε είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έμεινε ο προπονητής του Αίαντα Αυλίδας Νάσος Σάλιαρης, που εκτός των άλλων ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη μαζική προσέλευση και τη βοήθεια που έδωσε ώστε να φτάσει η ομάδα του στη νίκη.

Καταρχήν, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, καλά Χριστούγεννα και να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους αγαπημένους του ανθρώπους. 
Όσο αφορά το παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι έχουμε να παίξουμε με μία έμπειρη ομάδα και για να κερδίσουμε θα έπρεπε να ανεβάσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, κάτι που το κάναμε από το πρώτο λεπτό και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με πιεστική άμυνα και up tempo παιχνίδι με αποτέλεσμα να ελέγχουμε το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του και να πάρουμε μια σημαντική και δίκαιη νίκη.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντίδραση που έβγαλαν μετά την κακή απόδοση της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λαμία, αλλά και για την πνευματική και αγωνιστική τους ετοιμότητα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Γ.Σ.Αυλίδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τέλος, θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε όλους τους φίλους της ομάδας που γέμισαν το γήπεδο και με τον παλμό τους μας βοήθησαν να πάρουμε μια σημαντική και δίκαιη νίκη’.

 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-27/2)

pannikolaou

Αναβλήθηκαν εκ νέου οι εξ αναβολής αγώνες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Δύο χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Σοροπάνη…

pannikolaou