FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση-καταγγελία Μάκαρου Άμφισσας!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο Μάκαρος Άμφισσας καταγγέλλει τη συμπεριφορά του αθλητή του Αίαντα Αυλίδας, Τσιώλη, προς τον αθλητή της ομάδας της Άμφισσας Λούπουλ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

‘Ο ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ καταγγέλει και καταδικάζει την συμπεριφορά και την συνεχή φραστική ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ επίθεση του αθλητή του Αίαντα Αυλίδας ΤΣΙΩΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (αρ. φανέλας 11) προς τον αθλητή μας ΛΟΥΠΟΥΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟ στον αγώνα των ομάδων μας στην Αυλίδα την 1/12/2018.
Ο εν λόγω αθλητής του Αίαντα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προκαλούσε τον αθλητή μας με αδιανόητες ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ εκφράσεις με σκοπό να τον εκνευρίσει ώστε να έχει μειωμένη συγκέντρωση και απόδοση.
Οι διαιτητές πιθανότατα να μην άκουσαν οι ίδιοι τις παραπάνω απαράδεκτες επιθέσεις και παρά τις εκκλήσεις του ΛΟΥΠΟΥΛ προς αυτούς η αισχρή συμπεριφορά του ΤΣΙΩΛΗ συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Όπως πληροφορηθήκαμε ο αθλητής ΤΣΙΩΛΗΣ έχει αποβληθεί στο παρελθόν τουλάχιστον 2 φορές για παρόμοιες συμπεριφορές. Σημειωτέον ότι ο ανωτέρω είναι μόνιμο στέλεχος της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
Αξίζει να αναφέρουμε την έμφαση που δίνεται παγκοσμίως από όλες τις διοργανώτριες αρχές αθλητισμού στην προσπάθεια εξάλειψης του ρατσισμού από τα γήπεδα και τις βαρύτατες ποινές που επιφέρουν τέτοιες συμπεριφορές.
Ο αθλητής μας ΛΟΥΠΟΥΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είναι εξαίρετος αθλητής και άνθρωπος, αριστούχος στις σπουδές του (Σημαιοφόρος στο Λύκειο και φοιτητής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών), σεμνός και ευγενής χωρίς να προκαλέσει ποτέ. Αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αναφέρουμε ότι είναι Έλληνας πολίτης.
Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση μέσα στα γήπεδα.
Ο ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ επιφυλάσσεται όπως πράξει κάθε νόμιμη ενέργεια για τη διαφύλαξη της προσωπικότητας του αθλητή του ενώπιον αρμοδίων δικαστηρίων και αρχών.
Το ΔΣ του ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ’

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou