B ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον ΓΑΣ Βασιλικού!

Μια σπουδαία πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο ΓΑΣ Βασιλικού δείχνοντας πως ο αθλητισμός δεν περιορίζεται μόνο στις γραμμές του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βασιλικού ανακοίνωσε πως θα μαζέψει χρήματα τα οποία και θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Χαλκίδας.

Εκτός από το ποσό που θα δοθεί από το ταμείο του συλλόγου, ο ΓΑΣ Βασιλικού καλεί τους φιλάθλους να συνεισφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους δίνοντας χρήματα για την εταιρεία σε ειδικά σημεία που θα υπάρχουν στο κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού στον αγώνα της αντρικής ομάδας με αντίπαλο την Αλίαρτο την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου (19:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Βασιλικού:

‘Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Βασιλικού ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών και αναλογιζόμενοι τα Χριστούγεννα ως γιορτή των παιδιών ανακοινώνει την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για ανήλικα παιδιά και συγκεκριμένα για την Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Χαλκίδας η οποία αναλαμβάνει περιπτώσεις τις οποίες παραπέμπει ο Εισαγγελέας Ανηλίκων, αφού έχει σχηματιστεί κοινωνικός φάκελος και έχει ολοκληρωθεί η κοινωνική έρευνα, όπου έχει διαπιστωθεί ότι βρίσκονται σε θυματοποίηση.

Ο ΓΑΣ Βασιλικού, επιπλέον του ποσού που θα προσφέρει από τα ταμεία του, καλεί τους φιλάθλους του που θα βρεθούν στον αγώνα της Κυριακής με τον ΓΣ Αλιάρτου να συνεισφέρουν με ότι χρηματικό ποσό μπορεί ο καθένας για την συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου ποσού.
(στις εισόδους θα βρίσκονται κουτιά με το λογότυπο της εταιρίας, όπου όποιος θέλει θα μπορεί να συνεισφέρει)’.

 

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: ΓΑΣ Βασιλικού-Άρης Αμφίκλειας (photo album)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Μαλεσίνα-ΠΑΠΕΛ (photo album)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (PLAYOFFS): Βαθμολογία & σκόρερς (2η αγωνιστική 13-14/4)

pannikolaou