FEATURED Α1 ΕΦΗΒΩΝ

Τρεις έφηβοι της Κύμης πέρασαν στην αντρική ομάδα!

Το πολύ καλό έμψυχο δυναμικό της εφηβικής ομάδας της Κύμης έχει άμεσο αντίκτυπο, καθώς τρεις παίκτες πέρασαν την πόρτα της αντρικής ομάδας κάνοντας προπονήσεις με τη μεγάλη ομάδα!

Σε πρώτη φάση, οι Παγώνης, Φλεβαράς και Μπαρμπούρης συμμετέχουν στις προπονήσεις της αντρικής ομάδας ως ενεργά μέλη ενώ στο προσεχές διάστημα είναι δεδομένο πως και άλλοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία και την τεράστια εμπειρία να κάνουν προπόνηση και γιατί όχι, να πάρουν και χρόνο συμμετοχής στην Basketleague.

Η ανακοίνωση της ομάδας για τους τρεις εφήβους αναφέρει χαρακτηριστικά:

‘Μετά από επιθυμία του προπονητή κ. Ισίδωρου Κουτσού και κατόπιν συνεννόησης με τον κόουτς Πανούση, αποφασίστηκε να συμμετέχουν στις προπονήσεις  της ανδρικής ομάδας αθλητές του εφηβικού τμήματος. Με αυτόν τον τρόπο οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε συνθήκες του υψηλότερου επιπέδου και να προετοιμαστούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε κάποια στιγμή να αποτελούν βασικά στελέχη της Κύμης στην Basket League! Ήδη λοιπόν παίρνουν μέρος στις προπονήσεις τις πρώτης ομάδας τρεις έφηβοι, ο Γιώργος Παγώνης, ο Γιώργος Μπαρμπούρης και ο Τάσος Φλεβαράς, ενώ σύντομα θα έχουν και άλλα παιδιά την ευκαιρία τους!

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou