ΠΑΙΔΩΝ

Ανακοίνωση-απάντηση του ΓΑΣ Ν.Αρτάκης

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής ο ΓΑΣ Ν.Αρτάκης δια μέσου του προέδρου του Αντώνη Δάγκουλα απαντώντας στην ανακοίνωση της προέδρου του Αλέξανδρου Αρτάκης Ελένης Μιτζιφίρη.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει:

Το Δ.Σ του ΓΑΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ αναφέρει σχετικά με την αναληθή καταγγελία της προέδρου της Γ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Ο ΓΑΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ στα 35 χρονιά παρουσίας σε όλα τα γήπεδα της περιφερείας έχει μοιραστεί αποδυτήρια με όλες της ομάδες και ποτέ δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό ζήτημα.
Σήμερα η ομάδα μας χρησιμοποίησε τα αποδυτήρια από κοινού με την ομάδα του ΧΒΑ και η φιλοξενούμενη ομάδα ΑΛΙΑΡΤΟΣ μοιράστηκε τα αποδυτήρια με την ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Το Δ.Σ οι προπονητές και οι παίκτες του ΓΑΣΝΑ ουδέποτε έβγαλαν τους αθλητές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ από τα αποδυτήρια πόσο μάλλον τον εξοπλισμό τους και δεν υπήρξε καμία επικοινωνία-επαφή με τους αθλητές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ όπως αναφέρονται στην καταγγελία.
Και οι δυο αντρικές ομάδες που βρισκόμασταν στο γήπεδο δεν αντιληφθήκαμε τα γεγονότα που μεταφέρθηκαν στην κ.Μιτζιφιρη , μιας και η ίδια δεν παραβρισκόταν στο γήπεδο.
Η παραπάνω καταγγελία είναι ψευδή και αβάσιμη και στόχο έχει να δυσφημίζει την ομάδας μας.
Όλα τα παραπάνω γεγονότα μπορούν να επιβεβαιωθούν από τους παράγοντες προπονητές και παίκτες της ομάδα της ΑΛΙΑΡΤΟΥ και του ΧΒΑ.
Ζητούμε την άμεση ανάκληση όλων τον ψευδών κατηγοριών .
                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΓΑΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
                                                    Δάγκουλας Αντώνιος’

Σχετικά άρθρα

ΠΑΙΔΩΝ ΣΤ’ ΟΜΙΛΟΣ: Πανευρυτανική-Πρωτέας Λαμίας 43-72

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: Κένταυρος Λιβαδειάς-Γ.Σ. Ιτέας 66-59

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Αλίαρτος-Κάδμος 53-105

pannikolaou