Α1

Επίσκεψη στο 2ο Λύκειο Χαλκίδας από τον Γ.Σ. Κύμης!

Συνέχεια της προετοιμασίας της Κύμης εν όψει του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, με τους παίκτες όμως να φροντίσουν να γεμίζουν με παραγωγικό τρόπο τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχουν στην διάθεση τους!

Το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο Σπύρο Τσικλιδή και τους αθλητές Σταύρο Τουτζιαράκη, Σκοτ Σαγκς και Δημήτρη Μαργέλη, βρέθηκε στο 2ο Λύκειο Χαλκίδας, στο πλαίσιο των επισκέψεων σε σχολεία της περιοχής που έχουν καθιερωθεί εδώ και τρία χρόνια.

Οι παίκτες της Κύμης είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους μαθητές και να απαντήσουν με προθυμία σε όλες τους τις ερωτήσεις σχετικά με τον επαγγελματικό αθλητισμό και το άθλημα του μπάσκετ. Μάλιστα μετά από απαίτηση των μαθητών του Λυκείου φρόντισαν να κάνουν και μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων τους που περιελάμβανε καρφώματα και κάποια δύσκολα σουτ!

Τέλος, οι αθλητές της Κύμης πριν αποχωρήσουν δεν παρέλειψαν να καλέσουν όλα τα παιδιά στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, τονίζοντας το πόσο καθοριστική θα είναι αυτή για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα

Οι όμιλοι και το πρόγραμμα της Παρασκευής στο 3 on 3 ”Ραφαήλ Σκεμπές”

pannikolaou

Είναι το απόλυτο φαβορί για τους Ολυμπιακούς αγώνες η Team USA;

pannikolaou

Χρ. Μωραΐτης: ”Από αυτή την οικογένεια ξεκίνησαν όλα”

pannikolaou