Α ΕΣΚΑΣΕ

Ηλίας Χαντζής: ‘Κατέθεσαν ψυχή οι αθλητές μου’

Ο Πρωτέας Σχηματαρίου πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ μέσα στην έδρα του Τελεθριακού και ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Χαντζής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Παράλληλα, ο κόουτς του Πρωτέα ευχήθηκε περαστικά σε Γ. Ρουμελιώτη και Κιαπέκο ενώ τόνισε πως η ομάδα του τιμά και σέβεται τη διοργανώτρια αρχή και τους φορείς.

Θα ήθελα να εστιάσω σε τρία σημεία του χθεσινού αγώνα. 
Πρώτον, να ευχηθώ ολόθερμα περαστικά στον Γιώργο Ρουμελιώτη και τον Κιαπέκο που αποτελούν αθλητές-πρότυπα και είναι πολυτέλεια για την κατηγορία και να επιστρέψουν γρήγορα στην ενεργό δράση.
Δεύτερον, να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου που πήγαμε με πολλές απουσίες και μεγάλα προβλήματα αυτές τις δύο εβδομάδες σε μια δύσκολη έδρα και κατάφεραν καταθέτοντας κυριολεκτικά την ψυχή τους και κάθε ικμάδα των δυνάμεων τους να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι. Η νίκη τους αξίζει ολοκληρωτικά. 
Τρίτον, να πω πως κάθε χρόνο η ομάδα μας συμμετέχει με 8 αγωνιστικά τμήματα στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ, έχουμε καταφέρει σπουδαίες νίκες, έχουμε υποστεί και βαριές ήττες, έχουμε αισθανθεί αδικημένοι σε παιχνίδια, αλλά τα κρατάμε όλα στο εσωτερικό της ομάδας, τιμούμε τη διοργανώτρια αρχή και τους φορείς της (διαιτητές κλπ) και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας καθημερινά ώστε να γινόμαστε καλύτεροι’.

 

Σχετικά άρθρα

Με self test οι προπονήσεις τμημάτων υποδομής και ακαδημιών!

pannikolaou

Το έριξε στο ψάρεμα ο Τάσος Γεωργίου!

pannikolaou

Στο υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο Ψαχνών ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας Φ. Σπανός

pannikolaou