Α ΕΣΚΑΣΕ

Νικ. Φραγκούλης: ‘Νίκησε ο λιγότερο κακός’

Ο λιγότερο κακός επικράτησε σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του Γ.Σ. Αυλίδας Νίκου Φραγκούλη για τον αγώνα της ομάδας του με τον Μάκαρο Άμφισσας και όπως είπε η ομάδα του θα προσπαθήσει πλέον να πάρει τις νίκες που χρειάζεται για να πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Δυστυχώς σε έναν αγώνα που ήταν σαν τελικός δεν καταφέραμε να έχουμε την απόδοση που χρειαζόμασταν. Από τις διακοπές των Χριστουγέννων έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, ασθενειών και γενικότερα απουσιών που μας ακολουθούν και δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε την απαιτούμενη ένταση στις προπονήσεις.
Το παιχνίδι με τον Μάκαρο ήταν ειδικών συνθηκών. Έγινε ένα κακό, νευρικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και τελικά νίκησε ο λιγότερο κακός. Δυστυχώς δεν πήραμε βοήθειες από όλους τους παίκτες που πήραν συμμετοχή είτε από αστοχία σε εύκολα σουτ είτε από βιαστικές επιλογές είτε από άγχος για το αποτέλεσμα. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε 8 lay ups και τελικά ολοκληρώσαμε το ημίχρονο με 5/19 δίποντα. το δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά οι επιστροφές μας ήταν αργές και ότι κερδίζαμε μπροστά το χαρίσαμε εύκολα πίσω. Έτσι αναγκαστικά συνεχίσαμε με άμυνα στα 2/4 και δυσκολέψαμε την πρόσβαση στο καλάθι μας. Αλλά και πάλι δεν εκμεταλλευόμασταν τα ελεύθερα σουτ ώστε να ξεφύγουμε στο σκορ.
Τελικά καταφέραμε και πάλι να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι με περισσότερα από 20 λάθη και 22/63 σουτ. Δεν μπορείς να περιμένεις νίκη με τέτοια στατιστική.
Η επόμενη μέρα μας αφήνει μια γεύση απογοήτευσης αλλά από την άλλη πρέπει να μας ωθήσει να παλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.
Συγχαρητήρια στον Μάκαρο για την νίκη του που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.
Δεν συνηθίζω να μιλάω για διαιτησία αλλά σήμερα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους δύο διαιτητές (Καραμπιτσάκο και Σοφόπουλο) για την άρτια διαιτησία τους σε τόσο κρίσιμο και δυνατό παιχνίδι’.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou