Γ ΕΘΝΙΚΗ

Σωτ. Κώνστας: ‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γ. Τσαούση’

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο fb ο αρχηγός του Ερμή Σχηματαρίου Σωτήρης Κώνστας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Τσαούση τον οποίο ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους, ενώ κλείνοντας στο τέλος εξέφρασε τη σιγουριά πως κάποια στιγμή οι δρόμοι τους θα ξανασμίξουν και πάλι.

Προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Τσαούση γιατί πέρα από τις νίκες και τα πρωταθλήματα που κατακτήσαμε μαζί του, το μεγαλύτερο κέρδος, ήταν ότι έβαλε πλάτη στην πιο δύσκολη φάση της ιστορίας της ομάδας, με τη δημιουργία του και 2ου συλλόγου μέσα στο Σχηματάρι. Δεν θα ξεχάσω στην πρώτη προπόνηση ήταν 2 παιδάκια και πλέον έχουν γίνει 100. 

Επίσης, θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά γιατί με έκανε σε αυτή την ηλικία να ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή, την κάθε προπόνηση στο γήπεδο μαζί του και να με κάνει να νιώθω χρήσιμος για την ομάδα όποτε μου το ζητούσε. 

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα περάσαμε, να σε έχει ο Θεός καλά εσένα και την οικογένειά σου και είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν’.

 

Σχετικά άρθρα

Ο Γιώργος Πρίντεζης στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Ο Χρήστος Μαρμαρινός στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Τα Stereabasket Awards τιμούν τη μνήμη του Φίλιππου Συρίγου!

pannikolaou