FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Το χρονικό των επεισοδίων στην Ιτέα. Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φ.αγώνος

Το ντέρμπι Γ.Σ.Ιτέας-Αίαντα Αυλίδας που κρίθηκε στην παράταση με σκορ 74-70 υπέρ των γηπεδούχων επισκιάστηκε από τα επεισόδια που έγιναν στη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της παράτασης.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι του Αίαντα Αυλίδας δέχθηκαν σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι διαιτητές Ντάνος-Ζάχος στο φύλλο αγώνος επίθεση από φιλάθλους της Ιτέας, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και προς την ομάδα του Αίαντα μετά το τέλος του αγώνα και ενώ εκείνοι κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια!

Ο πατέρας του προπονητή της Ιτέας Χρ. Μωραϊτη λιποθύμησε και όπως έπεσε κάτω σπρώχτηκε και χτύπησε για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλαθλοι της Ιτέας τα είχαν βάλει κυρίως με τον παίκτη του Αίαντα Τσιώλη με τον οποίο είχαν προηγούμενα από το περσινό παιχνίδι, χαλώντας για μια ακόμα φορά την εικόνα της Ιτέας καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο γήπεδο ξεφεύγει η κατάσταση και αναμφίβολα πρέπει να ληφθούν μέτρα τόσο από τη διοίκηση της ομάδας όσο ασφαλώς και από την ΕΣΚΑΣΕ για να μην επαναληφθούν στο μέλλον ανάλογες απαράδεκτες καταστάσεις.

Οι διαιτητές αναφέρουν στις παρατηρήσεις τους στο φύλλο αγώνος:

Στο 4:12 πριν το τέλος της παράτασης λόγω επεισοδίων στην κερκίδα μεταξύ των φιλάθλων μεταφέρθηκαν οι φίλαθλοι της της φιλοξενούμενης ομάδας στην κερκίδα αριστερά από τον πάγκο της β’ ομάδας για την αποφυγή περισσοτέρων επεισοδίων. με τη λήξη του παιχνιδιού και ενώ η β’ ομάδα πήγαινε προς τα αποδυτήρια δέχθηκε προπηλακισμούς από τους φιλάθλους της α’ ομάδας, δημιουργήθηκε ένταση με αποτέλεσμα και ενώ οι παράγοντες της Ιτέας προσπάθησαν να συγκρατήσουν τους οπαδούς τους να λιποθυμήσει ο πατέρας του προπονητή της α’ ομάδας Χρήστου Μωραίτη. Ακολουθεί έκθεση’.

Σχετικά άρθρα

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou