Α1

Ισ. Κουτσός: ‘Έχουμε σημαδέψει τον αγώνα με τον Κολοσσό’

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό έμεινε ο κόουτς της Κύμης Ισίδωρος Κουτσός που τόνισε στη συνέντευξη τύπου πως η ομάδα του έχει σημαδέψει το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Κολοσσό στη Χαλκίδα.

To αποψινό παιχνίδι ήταν για εμάς ένα παιχνίδι διαχείρισης χρόνου και ισορροπίας, καθώς θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε  όλους τους παίκτες μας και να επιβραβεύσουμε και παιδιά που μας έχουν βοηθήσει πολύ και στο κομμάτι της προπόνησης. Είχαμε αρκετά καλά διαστήματα στο παιχνίδι που μεταφράστηκαν σε πόντους και ισορροπήσαμε το παιχνίδι, φτάσαμε κοντά στο σκορ.Υπήρχαν και διαστήματα που κάναμε φθηνά λάθη και ο Ολυμπιακός τα τιμώρησε. Και τα λάθη και τις κακές επιλογές στο σουτ, με αιφνιδιασμό και lay up. 

Υπήρχε τεράστια διαφορά σε ότι αφορά το μέγεθος των παικτών και φάνηκε στο τομέα των ριμπάουντ. Ακόμη κι όταν στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί, δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε μέσω των ριμπάουντ την προσπάθεια αυτή, καθώς ο Ολυμπιακός είχε και δεύτερες ευκαιρίες. Σημάδι για εμάς είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό και θα μπούμε από αύριο κιόλας στην προετοιμασία για αυτόν τον σημαντικό για εμάς αγώνα’.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou