Α ΕΣΚΑΣΕ

Άρης Παπαδάκης: ”Η νίκη ήταν μονόδρομος”

Ο Άρης Παπαδάκης τόνισε πως η νίκη της ομάδας του απέναντι στην Αναγέννηση Λαμίας ήταν μονόδρομος, εκθειάζοντας την παρουσία τριών παικτών από την παιδική ομάδα, ενώ για τη συνέχεια τόνισε πως υπάρχει ο ”τελικός” του ερχόμενου Σαββάτου στο εξ αναβολής ματς με τον Αίαντα Αυλίδας. 

Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς που η νίκη ήταν μονόδρομος, παίξαμε αποφασιστικά και δυνατά, πήραμε μια διαφορά 7-8 πόντων. Στη συνέχεια η Λαμία γύρισε άμυνα ζώνης στην οποία ανταποκριθήκαμε καλά αλλά ήμασταν άστοχοι από την περιφέρεια σε ελεύθερα σουτ. Πολύ σημαντικό στοιχείο ότι χρησιμοποιήσαμε πολλά παιδιά από την παιδική ομάδα Στρωτός, Ζανιάς, Στιβαχτής, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε ένα τόσο δύσκολο και οριακό αγώνα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς κατάφεραν να κόψουν το γρήγορο τέμπο των αντιπάλων μας. 

Για εμάς ακολουθεί πλέον ένας ακόμα ”τελικός” στην έδρα με αντίπαλο το ερχόμενο Σάββατο στο εξ αναβολής αγώνα τον Αίαντα Αυλίδας. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να σταθεί και πάλι στο πλευρό μας, να μας στηρίξει και να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη πλησιάζοντας το στόχο που έχουμε βάλει για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Πιστεύουμε, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, ιδίως αν εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα”.

Σχετικά άρθρα

Γολέμης: ”Την Παρασκευή αναμένουμε ανακοινώσεις για τα Εθνικά πρωταθλήματα”

pannikolaou

Βαγγ. Αγγέλου: ”Να ξεκινήσουν άμεσα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα”

pannikolaou

Τηλεδιάσκεψη Υφυπουργού Αθλητισμού με εκπροσώπους σωματείων την Τετάρτη 27/1

pannikolaou