Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Άρη Θήβας για τον αγώνα με Ίκαρο

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης εξέδωσε ο Άρης Θήβας αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

Την Κυριακη 3/2/2019 στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ίκαρο Νεας Σμύρνης, γίναμε μάρτυρες μίας ακόμα κακής τουλάχιστον διαιτησίας. Τιμώντας το αντίπαλο μας για τον οποίο τρέφουμε μεγάλο σεβασμό δεν θα μιλήσουμε για προσπάθεια καθορισμού του αποτελέσματος, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να πούμε πως το διατητικό δίδυμο της συνάντησης δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προκαλέσουν εκνευρισμό στους παίκτες και στους πάγκους των δύο ομάδων και φυσικά να ξεσηκώσουν και το φίλαθλο κοινό.
Παρακαλούμε να ληφθεί υπόψιν σοβαρά πως σε αυτή την περίοδο που ακόμα και το μπάσκετ πλήττεται από την κρίση, κάποιοι παράγοντες δίνουν αγώνα με αντίξοες συνθήκες για να διατηρήσουν το άθλημα σε υψηλό επίπεδο,θεωρούμε οτι είναι αντιληπτό πως ιδιαίτερα για τις ομάδες της επαρχίας αυτός ο αγώνας έχει πολύ μεγαλύτερο βάρος και αξίζει περισσότερου σεβασμού.
Πιστεύουμε στους ανθρώπους που επι σειρά ετών υπηρετούν το άθλημα και προσδοκούμε την μέριμνα τους.
Η ομάδα μας έχει στην διάθεση όποιου επιθυμεί το βίντεο του αγώνα προς τεκμηρίωση της αλήθειας’.

Σχετικά άρθρα

Stereabasket Awards 2019 (β’ μέρος)

pannikolaou

Έναρξη σήμερα στο 2ο μέρος των Stereabasket Awards! Όλες οι κατηγορίες

pannikolaou

Η ανακατανομή των σωματείων στη Γ’ Εθνική. Στο 2ο όμιλο Νότου οι ομάδες της Περιφέρειας

pannikolaou