Α1

Ισ. Κουτσός: ‘Συσπειρωθήκαμε και πήραμε μεγάλη νίκη’

Ο κόουτς της Κύμης Ισίδωρος Κουτσός ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Κολοσσό, μίλησε για τις απουσίες κυρίως του Χόρτον αλλά και του Πουλιανίτη, την έλευση του Καρινιάουσκας αλλά και τα λίγα λάθη που έκανε στο σημερινό ματς η ομάδα του.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα μου προσπάθησε να αγωνιστεί με κάποιες αντιξοότητες που προέκυψαν πριν ξεκινήσει το ματς, όπως ήταν η απουσία την τελευταία στιγμή του Χόρτον και ο τραυματισμός του Πουλιανίτη στην αρχή του αγώνα. Θέλω λοιπόν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών του παιχνιδιού. 

Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να δώσουμε έμφαση στην αμυντική προσέγγιση της αναμέτρησης, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο αμυντικό μας ριμπάουντ. Δεν έχω όμως κανένα παράπονο από τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Επιθετικά ήμασταν εξαιρετικοί. Η έλευση του Καρινιάουσκας σε συνδυασμό με τον Λιούις βοήθησαν στα να περιορίσουμε τα λάθη μας. 

Νομίζω ότι για πρώτη φορά φέτος είχαμε μονοψήφιο αριθμό λαθών. Έχουμε πλέον πολύ καλή επιθετική ισορροπία έχοντας στο παρκέ συνεχώς δύο πλέι μέικερ, μεταξύ των Λιούις, Καρινιάουσκας και Πουλιανίτη και αυτό δίνει σιγουριά στην ομάδα μας. Μέσα από την αντιξοότητα μπορούν να γίνουν δύο πράγματα, ή να υπάρχει διαχωρισμός στους παίκτες ή να υπάρχει σύμπνοια. 

Σήμερα συσπειρωθήκαμε με όλο αυτό που έγινε και θεωρώ ότι ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που μας βοηθάει να αναπτυσσόμαστε σαν ομάδα και μας βοηθάει να χτίσουμε συνήθειες που θα μας οδηγήσουν σε νίκες και στο να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Ο οργανισμός της Κύμης πήρε μια απόφαση να δώσει στον Χόρτον υποχρεωτική άδεια για κάποιες μέρες και μετά όλα είναι συζητήσιμα. Θα πρέπει να πάρουμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις’.

Σχετικά άρθρα

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou

Ο Νίκος Περσίδης στον Άρη Θεσσαλονίκης!

pannikolaou

Trace ‘n Chase με τους Βασίλη Σκουντή και Βαγγέλη Αγγέλου! (video)

pannikolaou