Α ΕΣΚΑΣΕ

Νικ. Φραγκούλης: ”Μας στέρησαν τη νίκη”

Ο προπονητής του Γ.Σ. Αυλίδας Νίκος Φραγκούλης είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ζάχου στο χθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα στη Λιβαδειά και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε για την αδικία εις βάρος της ομάδας του και για τον άχαρο τίτλο όπως είπε, του ηθικού νικητή της να αναμέτρησης. 

‘Δυστυχώς σήμερα δεν θα μιλήσουμε για μπάσκετ. Παρόλο που υπήρξαν δύο ομάδες φιλότιμες, αθλητικές, ανταγωνιστικές που διαγωνίστηκαν για την επικράτηση και δύο πάγκοι με πάθος αλλά και ταυτόχρονα γεμάτοι αξιοπρέπεια, τελικά το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από κομπάρσο και όχι από τους πρωταγωνιστές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλύσω τα πολλαπλά λάθη του δεύτερου διαιτητή ούτε να επικαλεστώ τις μαρτυρίες όλων όσων είδαν το παιχνίδι. Η ουσία είναι ότι σε ένα παιχνίδι που παίζαμε την παραμονή μας στην κατηγορία αδικηθήκαμε κατάφωρα, μας στέρησαν την νίκη που είχαμε με κόπο και αίμα στα χέρια μας για 39 λεπτά και τελικά μας έδωσαν τον άχαρο τίτλο του “ηθικού νικητή”. 

Μας έδωσαν επίσης το ένα από τα τρία εισιτήρια για την Β’ ΕΣΚΑΣΕ.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην συμπαθή κατά τα άλλα ομάδα της Λιβαδειάς και στον φίλο μου Νίκο Παπούλια και να τους συγχαρώ για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο παιχνίδι αθλητικά, δυνατά και με αξιοπρέπεια. Θα μου επιτρέψουν πάντως να μην τους συγχαρώ και για τη νίκη. Θα συγχαρώ τους παίκτες μου για την απόδοσή τους στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια παίζοντας για την αξιοπρέπειά μας και για το όνομά μας και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς”.

Σχετικά άρθρα

Chalkis Basket 2024: Η κλήρωση του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή 21 ομάδων!

pannikolaou

Με -1 θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν το Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Ανακοίνωση Α.Ε. Καρύστου για την παραίτηση Σταύρου

pannikolaou