FEATURED Α1

Κύπελλο Ελλάδας: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό Κανήθου (5 μ.μ.)!

Η πιο μεγάλη ώρα για την Κύμη και συνολικά το Ευβοϊκό μπάσκετ, έφτασε, καθώς σήμερα στις 5 μ.μ. η ομάδα του Κουτσού έχει ραντεβού με την ιστορία της στον μεγάλο ημιτελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ!

Για πρώτη φορά η Κύμη έφτασε στους ”4” του θεσμού στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της μέχρι την…επόμενη για να θυμηθούμε και τις δηλώσεις του τεράστιου Νίκου Γκάλη στον προημιτελικό του ’87 με αντίπαλο τότε την Ιταλία και με στόχο σήμερα τη νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στο Ηράκλειο!

Ένας στόχος δύσκολος αλλά όχι και ακατόρθωτος απέναντι στον ΠΑΟΚ που είναι το φαβορί αλλά όχι και ακλόνητο εν όψει του σημερινού ημιτελικού.

Ο Κουτσός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με την τελευταία περιπέτεια με τον Χόρτον να έχει λήξει και τον Αμερικάνο να έχει επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς εδώ και λίγες μέρες.

Ο ΠΑΟΚ θέλει με τη σειρά του την πρόκριση για πρώτη φορά σε ένα τελικό μετά από ακριβώς 20 χρόνια (1999 πήρε το τρόπαιο απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 71-54) σε ένα θεσμό που έχει 3 κατακτήσεις (1984, 1995, 1999) και συνολικά 7 συμμετοχές σε τελικούς!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. με διαιτητές τους Κορομηλά-Πουρσανίδη Γ.-Τζαφλέρη και κομισάριο την Κάλφα.

Η Κύμη αναμένεται να αγωνιστεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο, καθώς υπάρχει μεγάλη κίνηση στη διάθεση των εισιτηρίων ενώ δυναμικό παρών θα δώσουν και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou