FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Μεγάλη συμμετοχή στην κοπή πίτας του Αίαντα Αυλίδας (pics)

Με μεγάλη συμμετοχή και αντίστοιχη επιτυχία έγινε χθες η κοπή πίτας και ο ετήσιος χορός του Αίαντα Αυλίδας στην ταβέρνα ”Βάθης” στο Φάρο Αυλίδας.

Σύσσωμα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας, οι μικροί αθλητές της προαγωνιστικής και βέβαια οι γονείς τους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που συνοδεύτηκε από καλό φαγητό και…ατελείωτη μπασκετική κουβέντα.

Πριν την κοπή πίτας και τα δώρα από τη λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησαν, ο προπονητής του συλλόγου Νάσος Σάλιαρης μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της ομάδας, που σε ένα βάθος 4 ετών έχει καταφέρει να ανέβει στην Α’ κατηγορία σε ανδρικό επίπεδο όπου και πρωταγωνιστεί τα 2 τελευταία χρόνια, αλλά και για τη μεγάλη συμμετοχή (105 παιδιά) στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Παρών στην εκδήλωση και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλίας Μπουρμάς, ο επίσης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Μακαρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Χαλκίδας Ελένη Μιτζιφίρη και εκ μέρους της υποψήφιας Δημάρχου Χαλκίδας  Έλενας Βάκα ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Νικολάου.

Για τις φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou