FEATURED Α1

Αλ. Θεοδώρου: ”Αν δεν αλλάξει κάτι θα αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα”

Ο πρόεδρος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου με δηλώσεις στον ARENA FM 89.4 ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσύρει την Κύμη από το πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει κάτι, το οποίο χαρακτήρισε ως το πιο σάπιο όλων των εποχών!

Αφορμή για αυτή τη δήλωση του προέδρου στάθηκε η εχθρική διαιτησία στον αγώνα του Σαββάτου στο Περιστέρι, με …κερασάκι στην τούρτα την κλοπή με την υπόδειξη ανύπαρκτου φάουλ αντί για βήματα που έκρινε και τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Υπήρχε μονοκάμερο στον αγωνιστικό χώρο, γι’ αυτό και δεν μπόρεσε να δει την τηλεόραση και το instant replay ο διαιτητής. Από την στιγμή που δεν υπήρχε replay, εκείνη τη στιγμή, εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε χρήση του instant replay. Μας έχει εξοργίσει όλους σαν σωματείο αυτό. Θα πάρουμε τα μέτρα μας. Ετοιμάζουμε επιστολή στον Αθλητικό Δικαστή μέσω της νομικής υπηρεσίας του συλλόγου, για την επίμαχη φάση, γιατί η ομάδα έδειξε πολύ καλό χαρακτήρα, με τον χθεσινό αγώνα, φαινόταν πως θα είχαμε σωθεί από χθες με αυτή τη νίκη. Θα ήταν τεράστιο διπλό.

Έγινε κλοπή και θα κινηθώ νομικά για να κυνηγήσω ότι καλύτερο. Βγήκαν κάποια δημοσιεύματα για τον κ. Βασιλακόπουλο, πως ήταν πριν δυο ημέρες σε κεντρικό εστιατόριο του Περιστερίου με τον κ. Πεδουλάκη και κάποιους δημοσιογράφους. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, ούτε με το Περιστέρι. Θέλουν, όμως, να παίζουν με τα λεφτά μας κάποιοι άνθρωποι. Καλώ όλους τους προέδρους, πρέπει επιτέλους να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Βάζουμε πολλά λεφτά από την τσέπη μας. Δεν έχουμε δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ και με εκνευρίζει που τυγχάνω τέτοιας αντιμετώπισης.

Ζω μέσα στο χώρο του μπάσκετ, είμαι βέβαιος ότι το πράγμα βρωμάει πολύ. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, είναι το πιο βρώμικο, το πιο σάπιο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Λυπάμαι που το λέω, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι, θα αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα. Από την στιγμή που μας ενοχλούν, θα θα τους ενοχλούμε και εμείς. Τέλος.

Δεν μπορώ να αποδείξω τι συμβαίνει, αλλά δεν γίνεται σε κάποια παιχνίδια μερικών ομάδων, να χτυπάνε τόσες βολές και οι αντίπαλοι να μην φτάνουν ποτέ στην γραμμή των βολών. Χθες, οι βολές ήταν 40-13. Δεν είναι λογικό αυτό. Εγώ είμαι το θύμα, αλλού θέλουν να χτυπήσουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν θέλουν να χτυπήσουν εμένα. Την πλήρωσε η Κύμη για να μην χαθούν κάποιες θέσεις από την 3η μέχρι την 5η θέση. Ο ΠΑΟΚ νίκησε, η ΑΕΚ νίκησε, οπότε έπρεπε να κερδίσει και το Περιστέρι. Το εύκολο θύμα θα ήταν η Κύμη.

Διαμαρτύρονται οι προπονητές μας δικαιολογημένα και δίνει φάουλ ο διαιτητής και τεχνική ποινή. Δεν γίνονται αυτά, είναι εξόφθαλμο. Εγώ θα κάνω τις ενέργειες που θα κάνω. Έχω μιλήσει με τον Πρόεδρο της ΚΕΔ, που μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως έχω απόλυτο δίκιο και θα πράξει όπως πρέπει. Ο Αθλητικός Δικαστής θα αποφασίσει αν γίνει επανάληψη του αγώνα, από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα. Θα ζητήσουμε την διαγραφή των διαιτητών επίσης. Χαλάμε χρόνο, χαλάμε χρήμα, δεν μπορεί να παίζει κανείς με αυτά τα πράγματα, ειδικά για έναν τύπο που θα πάρει 600 ευρώ για το ματς”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ (Playoffs): Στέψη ή 3ος τελικός!

pannikolaou

Chalkis Basket 2023: Πρώτη νίκη οι ”Φίλοι της Τετάρτης”. Νικηφόρο ξεκίνημα για Remal Madrid & Los Otros

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-4 Ιουνίου)

pannikolaou