FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Γ.Σ. ΑΥΛΙΔΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 55-74

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Φουλ για παραμονή!

Γ.Σ. ΑΥΛΙΔΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 55-74

Ο Απόλλωνας Χαλκίδας κάνει εντυπωσιακό φίνις στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και δείχνει ικανός για να φέρει τα πάνω-κάτω και να πετύχει κάτι που μέχρι και πριν από λίγο καιρό έμοιαζε απίθανο! Μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στην Άμφισσα, σήμερα ήταν η σειρά για ένα ακόμα διπλό μεγάλης σημασίας, αυτή τη φορά μέσα στην Αυλίδα επί του Γυμναστικού με 55-74 και πλέον η ομάδα του Γκλιάτη δείχνει ικανή για το μεγάλο στόχο της σωτηρίας!

Αντίθετα, αυτή η ήττα για τον Γ.Σ. Αυλίδας ήταν καταδικαστική, ελπίζοντας πλέον μόνο σε ένα θαύμα για την παραμονή, χάνοντας έχοντας εκτός των άλλων και τις ισοβαθμίες με Απόλλωνα Χαλκίδας και Μάκαρο.

Η ομάδα του Γκλιάτη ήταν καλύτερη, πήρε το προβάδισμα από νωρίς όταν με σερί 0-9 πέρασε μπροστά με 6-14 και από τότε έκαστε στη θέση του οδηγού.

Στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 27-32 για να γίνει η μεγάλη διαφορά και ουσιαστικά να κριθεί ο αγώνας στο τρίτο 10λεπτο όταν ο Απόλλωνας με επιμέρους σκορ 11-25 ξέφυγε με 38-57 ”κλειδώνοντας” το ροζ φύλλο αγώνος.

Από τους γηπεδούχους που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Βασιλείου, ξεχώρισαν οι Παπαγιαννόπουλος και Δέδες.

Από τον Απόλλωνα κορυφαίος για μια ακόμα αγωνιστική ο Γιάννης Χαρατσής με 30 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν ακόμα οι Χοτζάλι, Παπαδάκης, Κωνσταντίνου. Στη διάρκεια του β’ ημιχρόνου τραυματίστηκε για τους νικητές ο Μάμαλης.

Διαιτητές: Κωτσακόπουλος-Κάλφα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-20, 27-32, 38-57, 55-74.

Γ.Σ. ΑΥΛΙΔΑΣ (Φραγκούλης): Αλεξάνδρου, Παπαποστόλου Αν., Αχματιώτης 10 (2), Δέδες 14 (3), Λαφτσίδης, Μαλακασιώτης 6, Σταματίου 3, Παπαποστόλου Αθ., Τσίτσης 6, Παπαγιαννόπουλος 16 (4).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκλιάτης): Μάρκου, Ζήμπρας 6, Παπαδάκης 11 (3), Γεωργίου, Μάμαλης 3, Κωνσταντίνου 10, Χαρατσής Ι. 30 (5), Λουλακάς, Λειβαδίτης, Χοτζάλι 14.

Σχετικά άρθρα

Ραγδαίες εξελίξεις: Παραίτηση Π. Σταύρου από το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs (Τελικός): Κάδμος-Α.Ε. Καρύστου (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Κάδμος-Α.Ε. Καρύστου 20-0 α.α. Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνος.

pannikolaou