ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Η δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου συγχαίρει το Σύλλα!

Η δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα νεανίδων του Σύλλα που για 2η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αναλυτικά η δήλωσή της: ”Τα κορίτσια του Σύλλα, το προπονητικό team και η διοίκηση της ομάδας με τη σκληρή δουλειά τους απέδειξαν ότι η περιοχή μας μπορεί να εξελιχθεί και σε κυψέλη αθλητισμού και πολιτισμού. Μαζί τους και οι γονείς των κοριτσιών που δίνουν τον δικό τους αγώνα στηρίζοντας τις προσπάθειες των κοριτσιών. Το γεγονός μάλιστα ότι οι νεάνιδες κατέκτησαν για δεύτερη χρονιά το πρωτάθλημα πιστοποιεί ότι γίνεται προετοιμασία σε βάθος.

Ο δήμος Ιστιαίας Αιδηψού βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και εύχεται οι επιτυχίες να συνεχιστούν και στα υπόλοιπα τμήματα των αθλητικών μας σωματείων ώστε η Βόρεια Εύβοια να συμμετέχει ενεργά στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στα τμήματα υποδομών.
Στον αθλητισμό προέχει η συμμετοχή και αυτό το κατακτούμε βήμα στην περιοχή μας και είμαστε βέβαιοι ότι τα κορίτσια του Σύλλα θα δώσουν το παράδειγμα ώστε περισσότερα παιδιά του δήμου μας να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό”.

Σχετικά άρθρα

Οριστικά χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή Νεανίδων η ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Επόμενη ομάδα Καουάι Λέοναρντ; (By Waverpoll.com)

pannikolaou

Γ. Βελισσαράκος: ”Πρώτα πρέπει να βελτιώσουμε τα δικά μας πρωταθλήματα”

pannikolaou