Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ερμής Σχηματαρίου ευχαριστεί τον Παν. Σολομωνίδη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου ευχαριστεί τον προπονητή Παναγιώτη Σολομωνίδη για τη συνεργασία του με το αντρικό τμήμα της ομάδας, με τον ίδιο να παραιτείται από αυτό το πόστο αλλά να συνεχίζει κανονικά στις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή:

Η διοίκηση της ομάδος μας θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή-άνθρωπο Παναγιώτη Σολομωνίδη!
Ο κ. Σολομωνίδης μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας ζήτησε να αποχωρήσει από βοηθός της αντρικής ομάδος για προσωπικούς λόγους, κάτι που έγινε δεκτό από τη διοίκηση.
Το έργο του και το ήθος του είναι ταυτόσημο με την ομάδα μας !!!
Κέρδισε τον σεβασμό όλων και μας έκανε όλους περήφανους για την επιλογή μας ώστε να γίνει μέλος της ομάδας-οικογένεια μας.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μερίδιο που του αναλογεί στην περσινή πορεία της ομάδος μας που ξεπέρασε κάθε προσδοκία !!
Φέτος και μετά την παραίτηση του κ.Τσαούση, ο Παναγιώτης παρέμεινε πρώτος προπονητής για 3 παιχνίδια με τεράστια συμβολή στην νίκη της ομάδος μας επί της ΒΑΟΛ Χίου στην Χίο!!!
Ωστόσο, θα παραμείνει στο προπονητικό team στις ακαδημίες μας, σε ένα κομβικό ρόλο που η διοίκηση μαζί με τους Χρήστο Χρήστου, Ειρήνη Βογιατζάκη την έλευση του κυρίου Οικονόμου, θα δώσει τεράστια βαρύτητα ώστε να χτιστεί το μέλλον του συλλόγου όπως ακριβώς το υποσχεθήκαμε και το ονειρευόμαστε..
Στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί ο βοηθός του κ. Οικονόμου στο αντρικό τμήμα”.

Σχετικά άρθρα

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αλλαγή ώρας στην πρεμιέρα Τελεθριακός-Πικέρμι

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποια ομάδα θα τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία;

pannikolaou

Φιλικό: Αναγέννηση Λαμίας-Σοφάδες 67-70

pannikolaou